15 éves vagyok, és már vagy 2 éve rendszeresen szoktam fogyókúrázni és sportolni, nem tartom magam vészesen kövérnek, de bármit teszek, nem érzem jól magam a bőrömben. Lehet, hogy tényleg anorexiás vagyok?
Figyelt kérdés
a szüleimnek erről semmit nem mondtam, de amikor a sokadik fogyókúrámnak sem volt hatása, elkezdtem fogyasztó tablettákat szedni. egyszer az egyik barátom megtalálta nálam, és azóta nem hagy vele békén, azt mondta, hogyha nem hagyom abba beszél a szüleimmel, tudom, hogy csak jót akar, de én nem tartom magam betegnek. Rettegek attól hogy elhízok, de azt sem akarom, hogy a barátom beszéljen a szüleimmel.2008. aug. 17. 21:38
1/3 anonim válasza:
Kérd ki az orvosod véleményét! Ő meg mondja, hogy korodhoz, nemedhez, magaságodhoz a jelenlegi testsúlyod megfelelő-e! HA úgy van akkor tovább küld diatetikushoz, aki segít neked kiválasztani a megfelelő módszert a megfelelő súly eléréséhez. Másik módzernek én a kondizást tartom, de csakis személyi edzővel, aki szintén tud adni étkezéssel kapcsolatos tanácsokat és felügyeli szintén a fogyást és a sporttól nem csak jobb alakod lesz, hanem jobb közérzeted is
2/3 anonim válasza:
más korai volt elkezdened szvsz a fogyókúrát már tizenhárom évesen írányítás nélkül. Tablettákat meg nem mindig éri meg szedni, sokszor többet ártanak, mint hasnálnak
3/3 anonim válasza:
Egy fejlődésben lévő szervezetnek még nem szabad fogyókúráznia. Szükséged van olyan vitaminokra, amik a fogyózás során nem kerülnek be a szervezetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!