Heti 5 futással es egy aerobikkal mennyi idő alatt tudok lefogyni 5kg-ot?
Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 19:41
1/2 anonim válasza:
függ az edzés időtartamától és attól, hogy mennyit eszel. Meg persze azért számít az is, hogy mennyire könnyen tudsz hízni/fogyni.
Kicsit részletesebben írd le az életmódod korod súlyod nemed stb
2/2 A kérdező kommentje:
15 éves lány vagyok. Nem nagyony szoktam hízni se fogyni csak ha beteg vagyok akkor fogyok. Egy eve 52 kg voltam de miota kolis vagyok 57 kg vagyok. A menzánk nem valami változatos szinte egész héten rizst és tésztát eszünk. Mivel nagyon hamar van vacsora igy este mindig megszoktam éhezni es olyankor szoktam enni vagy valami főtt ételt vagy gyümölcsöt. Minden nap annyit futnék hogy érezzem a kimerültséget amit altalában izomláz előtt szoktam. Pl eleinte csak másfél km-t futnék egyhuzamban közepes tempóban és hetente egy 1órás aerobikot iktatnék be
2016. febr. 20. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!