Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni? 14/L...

Hogyan tudnék lefogyni? 14/L 75kg (többi lent)

Figyelt kérdés

Le szeretnék fogyni de nem megy. Heti 3-4x járok edzőterembe és itt edzek 2 órát. Kajára oda figyelek nem iszok cukros üdiőt csak vizet. Tavaly már lefogytam 10kgt de abba hagytam az edzést tanulás miatt így vissza jött. Nem akarom feladni de tavaly olyan könnyen ment most meg...

Reggelim: szendvics teljes kiörlésű zsemléből

Ebéd: natúr csirkemell + rízs vagy saláta

Vacsora: piritós sonkával

Napi 3-4 liter vizet iszok

Tanácsokat várok mit csinálhatnék másképp

Most 1 hónapja kezdtem el újra ezt csinálni és eddig nem fogytam 1kgt se. Unom hogy csúfolnak. Júniusra szeretnék lefogyni legalább 68kgra.

2016. febr. 19. 16:12
 1/6 A kérdező kommentje:
170cm!
2016. febr. 19. 16:16
 2/6 Szabi.L ***** válasza:

Legalább 3 óránként kellene egyél.

itt egy minta étrend: [link]

Vacsorára nem célszerű pirítóst enni, mert sok benne a szénhidrát és abból mind zsír lesz, de egyébként rendben van az étkezésed, csak bontsd több részre. Ha így sem indul meg a fogyás, akkor picit csökkentsd a mennyiségeket.

2016. febr. 19. 16:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. febr. 19. 16:48
 4/6 anonim válasza:
Menj el sportolni! Táncolj! Ha az étrended mellett táncolsz akkor garantálom neked, hogy nyárra lefogysz 68 kg-ra! Én úgy fogytam le 3 hónap alatt 8-10 kg-t hogy ugyanúgy ettem mint addig de táncoltam.
2016. febr. 19. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem edzésnapokon is mozogj valamit, gyaloglás, biciklizés, futás, kinek mi tetszik. Persze a lényeg az (ha csak a fogyást nézzük, az egészséges táplálkozást nem), hogy kalóriadeficitben legyél. Van, akinek ilyenkor éheznie kell a nap egy részében, az élet kegyetlen, de egy jó étrend azért sokat segít.

Remélem, vigyázol a fehérjére s az elég. A szénhidrát kissé soknak tűnik, van, aki kizárólag szénhidrátra alapozva tud enni, de próbálkozhatsz azzal, hogy vacsorára inkább zöldséget eszel a fehérjéhez, hátha neked az is megy.

2016. febr. 19. 18:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Utálok táncolni és béna is vagyok :(
2016. febr. 20. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!