Szerintetek júliusig sikerülne kb 5-8 kg fogynom igy?
Jelenleg 68 vagyok kb..164cm..Az is megváltás volna, ha LEGALÁBB 5 kg lemenne, hiszen imádok strandolni..de sajnos tavaly is csak 2szer mertem elmenni.A másik dolog, meg imádok enni..sajnos..Szóval szerintetek egy KISEBB fokú diétával (Sok Viz, Gyümölcs,Zöldség) és aerobikkal sikerülne? Az aerobik az 1 héten max 2szer lenne..Jah és innék teát.Régen is ittam és fogytam is, csak hát aztán megviselt h gyakran kellett látogassam a wc-t:)) De aztán kiderült h azért volt, mert többet ittam a kelletnél.Persze azért kérdezem ezeket, mert sajnos ennél nagyobb akaraterőm nincs...S ezért érdekelne, ha legalább ezekre a dolgokra rávenném magam akkor összejönne-e? Vagy intenzibben érhetném el?
Köszönönöm a válaszokat.
A gyümölcsöt és a zöldséget pluszban ennéd? Mert akkor tuti nem fogysz... Vagy valami helyett? Milyen az a "kisebb fokú" diéta?
És milyen teát iszol?
Enélkül nem tudunk válaszolni.
Szia, mintha magamat olvastam volna :) Én tavaly egy 1 hetes egyiptomi nyaralás előtt kezdtem el ezt és látványos volt az eredmény:
- heti 2-3x 30 perc aerobic
- azokat az ételeket, amiben liszt van, minimálisra csökkentettem, cukor semmi (tkp. szénhidrát szegény diéta), de soha nem éheztem
- és minden héten 2x elmentem infraszaunába 30 percre 65 fokra, a szaunában folyamatosan masszíroztam a combom, hasam (ahol több a zsír)
- vettem zsírégető gélt (kb. 1 tubus ezer forint volt, ilyen zselé szerű narancssárga, dm-ben is van), és szinte minden este átmasszíroztam fürdés után a kényes területeket (amúgy a masszírozás is szerintem sokat segített, hogy vékonyabb lett a combom)
- rászoktam arra, hogy szinte mindenhova gyalog mentem (pl. pár villamosmegálló vagy buszmegállónyi távolság) és a liftet sem használtam soha, csak a lépcsőt.
Én egy hónap alatt ezekkel formába hoztam magam és nem kellett szégyenlősködnöm a strandon.
Sok sikert és kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!