Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leadhatok így pár kilót?

Leadhatok így pár kilót?

Figyelt kérdés

Kb. 2-3 hónapja össze vissza ettem,amit csak megkívántam,de nagyon zavar,hogy 56ról 59-60ra híztam,elhatároztam,hogy visszafogyok,egy órát ellipszis trénerezek és tornázok vagy twister gépet használok.

Így sikerülhet? Nem eszek egyébként sokat,sőt egésznap,aztán mikor hazaérek a családhoz és esznek,na akkor kezdek bele össze vissza mindenből egy kicsit,aztán amilyen büszke voltam magamra utána olyan nyomorék hájpacninak..:( eddig nem ettem kenyeret,mostanában meg van,hogy megeszek egy nap 4-5 szeletet. Ez közrejátszhat? Ha elhagyom ezt meg cukros üdítőket,akkor visszafogyhatok az eredeti súlyomra,mert nagyon kellemetlenül érzem magam,és a párom előtt is szégyenlem a testem,meg magam előtt,mert nyáron egész csinos voltam,most pedig ha meglátom magam vagy a mérleget sírni tudnék..Ha visszaáll az étkezésem,mozgok leadhatom ezt a 3-4 kg-ot egy hónap alatt?

2016. febr. 17. 08:52
 1/2 anonim ***** válasza:

A kenyér baromira közrejátszik. Teljesen el kéne hagyni diéta alatt. Én a teljes kiőrlésű és szénhidrát csökkentett, meg ilyesmit sem eszek, mert én azokat utálom.

Az hogy egész nap nem eszel nem egy bölcs dolog. Először az izmokat építi le a szervezet, utána a zsírt. Egyél napi 3-5 alkalommal. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Azért kezdesz el zabálni később, mert egész nap nem ettél.

Számold ki a kalória szükségletedet, ha nem sportolsz, nem végzel fizikai munkát kb 2000 kcal égetsz el, ennek megfelelően kevesebbet kell enned, mondjuk napi 1200-1500 kcal oké lenne.

2016. febr. 17. 10:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Napi 4-5 szelet kenyér brutális, mit mondjak, ennek és a cukros üdítőknek az elhagyása jó ötlet, persze a fogyáshoz ez kevés, ahhoz kalóriadeficit kell, ne egyél az elhagyottak helyett egy csomót (mondjuk jó eséllyel laktatóbb és hasznosabb étel jön be, mint ezek, ami segít).

Ha este érzed, hogy ki vagy éhezve, akkor egyél napközben is. Jó, ha rájössz, milyen időzítéssel jó enned. Nekem pl. elég rossz ötlet estig várni az első étkezéssel, 3 körül ideális. De a páromnak ez reggel 6. Mindkettőnknek jó nagy étkezések kellenek, de van, akinek a sok pici való (én csak sokkal éhesebb leszek tőlük). Ez ilyen, nincs helyes recept, mindenkinek más jó.

Ha nem vagy kiéhezve, csak lelki okokból eszel összevissza, akkor pedig fejben kell rendbetenni a dolgokat.

Miket akarsz enni? Mert ezt pont nem tudjuk a leírás alapján s bár mindennel lehet fogyni, az egészséged, közérzeted, a fogyás könnyűsége s az izmaid megtartása szempontjából nem mindegy, mit eszel konkrétan.

2016. febr. 17. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!