Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így leadhatok 5-6 kilót júniusig?

Így leadhatok 5-6 kilót júniusig?

Figyelt kérdés

1200 kalória. Max delelő eszem tk. kenyeret. Párolt hús, sok zöldség. Tejtermékekből kevés. De nem hagyom el teljesen.

Mozgással vagyok bajban, mert lusta vagyok. Heti háromszor járok zumbázni. Tudom ez semmire nem elég, de megizzaszt és intenzív. Bére Alexandra dvd-re fogok tornázni, hogy feszesedjek. Ez jo? Azt minden nap kell? Vagy elég másnaponta?

14 éves lány vagyok. 163 cm ès 58 kiló

2014. ápr. 17. 09:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Figyelembe véve hogy 14 éves lány vagy én több kalóriát javasolnék és sok mozgást. A párolt hús és zöldség kiváló kombináció, a kenyérből és tejtermékekből pedig minnél kevesebbet kell enni.

Az 1200 kalória alá semmiképp ne menj, lelassúl az anyagcseréd és semmire nem mész vele.

Mellesleg igen, sikerülni fog a fogyás! Ha hetente 0.5-1 kilót leadsz akkor az tökéletes, figyeld hogy ne adj le többet, mert akkor gondok lesznek és megáll a fogyás 2 hét után.

2014. ápr. 17. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!