Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1-1,5 hét alatt leadhatok...

1-1,5 hét alatt leadhatok 2-2,5 kg-t?

Figyelt kérdés

sziasztok!

1 éve hagytam abba a fogyókúrámat, de most megint fogynom kéne.

amikor elkezdtem fogyózni 55kg voltam 150cm-hez. 43kg-ig akartam lemenni, de 40 lett belőle, úgyhogy elkezdtem enni. most 45kg vagyok és vissza szeretnék menni 43-ra.

mennyi idő alatt sikerülhet? egyébként rendesen szoktam étkezni, általában húst, halat, zöldséget, gyümit és tk kenyeret eszek. 1 héten 1x szoktam édességet enni, de ezen a héten 3 napom is csalós volt :( és észre vettem, hogy a hasamon lett egy kis úszógumi.

milyen gyakorlatokat csináljak h hamarabb elérjem a 43 kg-t? és ehhez mennyi idő kell?

2013. máj. 12. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
rendszeres sportra lenne szükséged...
2013. máj. 12. 14:33
 2/7 A kérdező kommentje:

a sporttal nincs gond, mert 8éve járok küzdősportra.

minden nap van 1,5 órás edzés+ minden nap tesióra

2013. máj. 12. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor nincs szükséged fogyókúrára és plusz gyakorlatokra...2 kg simán a menzesz előtti vízvisszatartásból is lehet rajtad...viszont, ha rendszeresen sportolsz, akkor a 150 cm-hez inkább az 50-55 kg-ot kéne megcélozni, izmokkal, nem a 43-t
2013. máj. 12. 14:37
 4/7 A kérdező kommentje:

ahhoz képest, hogy lány vagyok nagyon is izmos vagyok, és néha már zavar is!

nem merek nyárom pólóba mutatkozni, mert olyan izmos a karom. egyébként menstruációm már kb fél éve nem volt!!!!!!

2013. máj. 12. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor menj el a nőgyógyászhoz, vagy az endokrinológushoz (vagy is-is), hogy kiderüljön, miért nem menstruálsz! A menstruáció sz.r, de mégis fontos jelzőértéke van arról, jól működik-e a tested.
2013. máj. 12. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:

43 -kg-ba nem fér bele sok izom...

ha meg fél éve nem menstruáltál ott komoly bajok vannak, hacsak nem 12-14 éves vagy

2013. máj. 12. 15:48
 7/7 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok.

és anyum is meg a körzeti orvosom is azt mondta, hogy szerintük azért nem jött meg, mert még nem állt be rendesen

anyumnak is volt ilyen, csak ő akkor 19-20 éves volt. neki is félévig nem volt

2013. máj. 12. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!