1-1,5 hét alatt leadhatok 2-2,5 kg-t?
sziasztok!
1 éve hagytam abba a fogyókúrámat, de most megint fogynom kéne.
amikor elkezdtem fogyózni 55kg voltam 150cm-hez. 43kg-ig akartam lemenni, de 40 lett belőle, úgyhogy elkezdtem enni. most 45kg vagyok és vissza szeretnék menni 43-ra.
mennyi idő alatt sikerülhet? egyébként rendesen szoktam étkezni, általában húst, halat, zöldséget, gyümit és tk kenyeret eszek. 1 héten 1x szoktam édességet enni, de ezen a héten 3 napom is csalós volt :( és észre vettem, hogy a hasamon lett egy kis úszógumi.
milyen gyakorlatokat csináljak h hamarabb elérjem a 43 kg-t? és ehhez mennyi idő kell?
a sporttal nincs gond, mert 8éve járok küzdősportra.
minden nap van 1,5 órás edzés+ minden nap tesióra
ahhoz képest, hogy lány vagyok nagyon is izmos vagyok, és néha már zavar is!
nem merek nyárom pólóba mutatkozni, mert olyan izmos a karom. egyébként menstruációm már kb fél éve nem volt!!!!!!
43 -kg-ba nem fér bele sok izom...
ha meg fél éve nem menstruáltál ott komoly bajok vannak, hacsak nem 12-14 éves vagy
16 éves vagyok.
és anyum is meg a körzeti orvosom is azt mondta, hogy szerintük azért nem jött meg, mert még nem állt be rendesen
anyumnak is volt ilyen, csak ő akkor 19-20 éves volt. neki is félévig nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!