Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogy bírjátok a diétát...

Ti hogy bírjátok a diétát lelkileg?

Figyelt kérdés

Elkezdtem diétázni. Még nincs 1 hete sem. Azt tudni kell rólam, hogy imádok jókat enni. Viszont kezdtem nehezen viselni a tükörképem látványát. Elkezdtem mozogni is, naponta 20-25 percet edzek otthon munka előtt reggel. Ezt már több hete csinálom, nincs vele gond.

De a diéta pár nap alatt kiakasztott. Azok a kaják, amiket imádok mind hizlalnak. Soha a 30 évem alatt nem mondtam nemet magamnak semmilyen finomságra, és most egyszerűen kivagyok, és iszonyú nehéz ellenállni egy kis sütinek, pizzának stb.

Ti hogy bírjátok? Hogyan küzdötök meg saját magatokkal?

2016. febr. 15. 15:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10: A csokival szerintem nincs nagy baj (bár ez csokifajta- és mennyiségfüggő is), de olvasgatni s gondolkodni, kitapasztalni azért lehet, hogy nekünk kb. mi az egészséges... A zöldségben azért a legtöbben egyetértenek ;) A tojás remek tápanyagforrás. Az ipari hulladékok pedig nem. Fel lehet építeni. Nem lesz tökéletes, de az eleve lehetetlen. S fontosak az élvezetek is. Egy önsanyargató étrend nem lehet egészséges, ha elvileg az is.
2016. febr. 15. 22:58
 12/12 anonim válasza:
20 éves koromig falun éltem. Semmi baj nem volt a súlyommal, 58 kg voltam. Aztán városi élet,2 terhesség. 77 kg vagyok, aztán lefogyok 10et, majd vissza 15öt. Lelkileg nem vagyok rendben. Ezt tudom.
2016. febr. 18. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!