Fogyókúrázó társaim! Ti hogy bírjátok? Hogyan vészeljem át lelkileg a húsvéti zabálásokat? Teljesen ki vagyok!
Figyelt kérdés
Már 14kg-ot lefogytam,de sajnos ez csak a kezdet,mert még 40 kg-ot szeretnék leadni.Eddig olyan jól megálltam,és nem szenvedtem,de most sírni tudnék annyira gyötör a vágy,hogy ehessek a húsvéti finomságokból.Tegnap tiramisut készítettem a családomnak,de meg se kóstoltam még a krémjét se,hogy nehogy kísértésbe essek.Nekem kell mindent megfőzni és megsütni,mert jönnek a rokonok hozzánk,és nem ehetek belőle.Húsvéti tortát is kell süssek,lesz francia saláta ,töltött tojás,sonka és foszlós kalács.Eddig mindig boldogan vártam az ünnepeket,de most ez így egy rémálom nekem.2015. ápr. 4. 18:07
1/13 anonim válasza:
Egyél szerintem sonkát tormával és zöldségekkel :)
2/13 anonim válasza:
Készíts teljes kiőrlèsű lisztből,es steviabol,vagy xilitből sütit! Akkor te is ehetsz.:)
3/13 anonim válasza:
Ha ilyen rosszul viseled, akkor szerintem egyél egy keveset. A tiramisu tényleg nem a legjobb, de a sonka, tojás, torma mehet. A francia salàta majonézes ugyan, de kicsit abból is ehetsz. A sütit próbáld kerülni, ha lehet. Jól kinézni egy dolog, a lelki egyensúly is számít. Így csak szenvedsz, ami nem jó se Neked, se a családodnak. Esetleg iktass be extra mozgást.
4/13 anonim válasza:
A sonka és a tojás nem hízlal, csak ne egyél hozzá kenyeret. Keveset lehet enni a sütiből, nem attól a két kanálnyi krémtől fogsz elhízni.
5/13 anonim válasza:
Amúgy nekem tűnik csak olyannak a kérdés mintha egy drogos írta volna? :D
Hát lődd be magad tiramisuval, most tényleg ekkora probléma ez? :)
6/13 anonim válasza:
Azt én sem értem, hogy miért ne lehetne a sonkát enni főleg a soványabb részéből, tojással, és hozzá friss zöldségeket, tormát. Most komolyan vagy a zabálás mértéktelenül, de akkor mindent, vagy akkor inkább semmit? A sonkának a sovány része szinte tiszta fehérje, a tojás is, ahhoz, hogy egészségesen tudj fogyni, fehérjére meg szükséged van! Csak kenyeret ne egyél hozzá. Én is ezt csinálom, és megettem vagy 4 db tojást (igaz kisebbek) meg sonkából is rendesen, és nem érzem, hogy hízogatnék.:)
7/13 anonim válasza:
Meg azt sem értem, miért mindenki egy nagy zabálásnak fogja fel az ünnepeket? Miért minden a kajáról szól? Miért nem lehet annak örülni, hogy együtt lehetünk a szeretteinkkel. Jó, persze, jó együtt enni, inni finomakat, az is fontos, de nálunk az pl. csak másodlagos kérdés. Van kaja bőven, de leginkább egymással vagyunk elfoglalva, hogy itthon vannak pl testvéremék külföldről.:)
8/13 anonim válasza:
Én úgy bírom, hogy sehogy.
Heti többször is fogyasztok hizlaló kaját, csak mértékkel, mégis fogyok.
9/13 anonim válasza:
A húsvét csak két nap, nyugodtan tarts egy(-két) "csalónapot" (de azért mértékkel egyél:)), ettől nem lesz semmi bajod, legfeljebb ezen a héten kicsit kevesebbet fogsz fogyni - vagy legrosszabb esetben súlytartó heted lesz. Akkor mi van?
Én karácsonykor heteken át csak a súlytartást tartottam szem előtt, és januárban kezdtem újra a fogyásra összpontosítani.
10/13 anonim válasza:
Én könnyen, ugyanis elkaptam a hányós-hasmenős vírust... :( sonkát, tojást nyugodtan egyél, tormával, sok zöldséggel. Én franciasalátát is szoktam, csak light majonézzel és görög vagy natur joghurttal készítem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!