Fogyókúrázó társaim! Ti hogy bírjátok? Hogyan vészeljem át lelkileg a húsvéti zabálásokat? Teljesen ki vagyok!
Figyelt kérdés
Már 14kg-ot lefogytam,de sajnos ez csak a kezdet,mert még 40 kg-ot szeretnék leadni.Eddig olyan jól megálltam,és nem szenvedtem,de most sírni tudnék annyira gyötör a vágy,hogy ehessek a húsvéti finomságokból.Tegnap tiramisut készítettem a családomnak,de meg se kóstoltam még a krémjét se,hogy nehogy kísértésbe essek.Nekem kell mindent megfőzni és megsütni,mert jönnek a rokonok hozzánk,és nem ehetek belőle.Húsvéti tortát is kell süssek,lesz francia saláta ,töltött tojás,sonka és foszlós kalács.Eddig mindig boldogan vártam az ünnepeket,de most ez így egy rémálom nekem.2015. ápr. 4. 18:07
11/13 anonim válasza:
Nem kotelelzo unnepekkor zabalni, en nem is birnek. A sutiktol nem felek. Multkor eskuvon kivancsisgbol megkostolt tortatol(fehercsokis-curry-s, hat ez azert eleg extrem, ahoz, hogy megkostoljam :D) megfajdult a gyomrom, pedig ilyen izorgiaban nem volt meg reszem, de egyszeruen nem birok edesre nezni. Lesz sonka, bar az nekem tul sos, igy csinaltam zoldseges-gongyolt csirket, a tojas tiszta feherje, csinalok egy nagy tal salatat, a majonezes krumplisalit meg meghagyom a tobbieknek. Neha egy-egy etkezesnel elborzadok milyen mennyisegu folosleges tobbletenergiat tuszkolnak magukba a tobbiek. Tok egeszsegtelen. :( De ok tudjak. Akaratero, kerdezo. 2 napnyi egwszsegtelen zabalas ne legyen fontosabb mint az egeszseged es a celod. Egyel egy szelet sutit, mert dolgoztal vele, megerdemled, de ennyi. A tobbinek is olyan ize van. ;)
12/13 anonim válasza:
Amúgy én is elkaptam, de én csak a hasmenést, és étvágyam van, de így legalább nem hízok a napokban.:)
13/13 anonim válasza:
Én egyszerűen úgy bírom ki, hogy nem érdekel a húsvéti felhajtás. Ezért nem is ünnepeljük sem lakomával, sem máshogy. Ugyanúgy eszek, mint máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!