Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázó társaim! Ti hogy...

Fogyókúrázó társaim! Ti hogy bírjátok? Hogyan vészeljem át lelkileg a húsvéti zabálásokat? Teljesen ki vagyok!

Figyelt kérdés
Már 14kg-ot lefogytam,de sajnos ez csak a kezdet,mert még 40 kg-ot szeretnék leadni.Eddig olyan jól megálltam,és nem szenvedtem,de most sírni tudnék annyira gyötör a vágy,hogy ehessek a húsvéti finomságokból.Tegnap tiramisut készítettem a családomnak,de meg se kóstoltam még a krémjét se,hogy nehogy kísértésbe essek.Nekem kell mindent megfőzni és megsütni,mert jönnek a rokonok hozzánk,és nem ehetek belőle.Húsvéti tortát is kell süssek,lesz francia saláta ,töltött tojás,sonka és foszlós kalács.Eddig mindig boldogan vártam az ünnepeket,de most ez így egy rémálom nekem.
2015. ápr. 4. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem kotelelzo unnepekkor zabalni, en nem is birnek. A sutiktol nem felek. Multkor eskuvon kivancsisgbol megkostolt tortatol(fehercsokis-curry-s, hat ez azert eleg extrem, ahoz, hogy megkostoljam :D) megfajdult a gyomrom, pedig ilyen izorgiaban nem volt meg reszem, de egyszeruen nem birok edesre nezni. Lesz sonka, bar az nekem tul sos, igy csinaltam zoldseges-gongyolt csirket, a tojas tiszta feherje, csinalok egy nagy tal salatat, a majonezes krumplisalit meg meghagyom a tobbieknek. Neha egy-egy etkezesnel elborzadok milyen mennyisegu folosleges tobbletenergiat tuszkolnak magukba a tobbiek. Tok egeszsegtelen. :( De ok tudjak. Akaratero, kerdezo. 2 napnyi egwszsegtelen zabalas ne legyen fontosabb mint az egeszseged es a celod. Egyel egy szelet sutit, mert dolgoztal vele, megerdemled, de ennyi. A tobbinek is olyan ize van. ;)
2015. ápr. 4. 23:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Amúgy én is elkaptam, de én csak a hasmenést, és étvágyam van, de így legalább nem hízok a napokban.:)
2015. ápr. 5. 00:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen úgy bírom ki, hogy nem érdekel a húsvéti felhajtás. Ezért nem is ünnepeljük sem lakomával, sem máshogy. Ugyanúgy eszek, mint máskor.
2015. ápr. 5. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!