Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel az étkezés változtatássa...

Ezzel az étkezés változtatással meg pici sporttal elérhetek eredményt?

Figyelt kérdés
Sziasztok.3 hónapja szültem már nagyjából a terhesség elöttire vissza ált az alakom de persze van még rajtam felesleg meg szeretnék formásodni.A következőkben változtattam.Étkezés sok fehér kenyeret ettem napi szinten kb a kenyér egyharmadát és ezt most leraktam és váltottam rozs kenyérre amiből napi kb 2 max 3 szeletet eszek meg pl reggelire egy szeletet megcsinálok szendvicsnek vajjal,sajttal,szalámival meg salátával és kb ezt eszek vacsira is ebédre szoktam főtt kajcsit.És rengeteg fehér cukrot ettem pl egy teába bele raktam 5 kockacukrot,kávéba 3 kockacukrot...És a fehér cukrot is teljesen leraktam és helyette inkább jó minőségű édesítőszert használok (tudom hogy nem egészséges de nekem ez így jobb mint pl a barna cukor). És napi szinten tornázok itthon (eljárni nemtudok konditerembe mert egész nap én vagyok a picivel,férjem dolgozik a családom meg messze él szóval nemtudnám kire hagyni) amiket itthon végzek minden nap kb 100-200 guggolás de természetesen nem egyszerre mert azt nem bírnám meg kb ugyan ennyi hasprés mindennap.Ezzekkel a változásokkal elérhetek valamit?Köszönöm előre is a válaszokat. :)
2016. febr. 12. 12:00
 1/3 anonim ***** válasza:

A barna cukor semmiben nem másabb a fehérnél, csak mondom.

Szerintem ez így jó kezdetnek, kicsit még tanulni kéne, hogy mik az egészséges kaják és mik az egészségesnek mondottak.

Arra figyelj, hogy legalább 30-40 perc meglegyen a mozgásból egyszerre. A guggolás és a hasprés mellé betehetnél még pár gyakorlatot, ami az egész testet megmozgatja.

Javaslom, hogy regisztrálj pinterest.com-ra és keress rá a "printable workout" kifejezésre. Sokat kidob, testrészekre bontva, valami a hasizmodat edzi, a feneket, a lábakat, a karokat és ha tokát is növesztettél, vagy megereszkedett a bőr, akkor arra is találsz gyakorlatot.

2016. febr. 12. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja és protein turmix.

Figyelj arra is, hogy több fehérjét vigyél a szervezetedbe. A szénhidrát és zsír ne haladjon meg egy bizonyos értéket: kaloriabazis.hu.

Vehetsz por állagú fehérjét, és elkészítheted magad az alábbi recepteket, mert magában én nagyon utálom a shake-et:

[link]

2016. febr. 12. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Jó változtatások, de szerintem is tanulmányozd még a helyes táplálkozást. Bár fogalmam sincs, miket eszel és mennyit. Megnézhetnéd egy átlagos napod makróit (makrotápanyagok mennyisége), de így eme kevés adat alapján úgy tűnik, viszel be zsírt és fehérjét, kérdés, utóbbiból s kalóriából megfelelő mennyiséget-e.

A mozgást alakítsd át. Nincs értelme ennyit guggolni, sokkal jobb lenne kevesebb, de az súlyzóval. S persze az egész testedre eddz, elég értelmetlen néhány izomcsoportra, nem akarsz szép karokat s egyenletesen erős testet? OK, hogy mindenkinek más fontos (nekem a kar a szívem csücske, váll, tricepsz s kedvenc izmom, a bicepsz :D de mindenre edzek, hisz kell).

De a guggolás és a hasprés is remek gyakorlat, csak más is kell s ezek sem mindennap. Az izmokat pihentetni kell, hogy regenerálódhassanak.

2016. febr. 12. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!