Ezzel az étkezés változtatással meg pici sporttal elérhetek eredményt?
A barna cukor semmiben nem másabb a fehérnél, csak mondom.
Szerintem ez így jó kezdetnek, kicsit még tanulni kéne, hogy mik az egészséges kaják és mik az egészségesnek mondottak.
Arra figyelj, hogy legalább 30-40 perc meglegyen a mozgásból egyszerre. A guggolás és a hasprés mellé betehetnél még pár gyakorlatot, ami az egész testet megmozgatja.
Javaslom, hogy regisztrálj pinterest.com-ra és keress rá a "printable workout" kifejezésre. Sokat kidob, testrészekre bontva, valami a hasizmodat edzi, a feneket, a lábakat, a karokat és ha tokát is növesztettél, vagy megereszkedett a bőr, akkor arra is találsz gyakorlatot.
Ja és protein turmix.
Figyelj arra is, hogy több fehérjét vigyél a szervezetedbe. A szénhidrát és zsír ne haladjon meg egy bizonyos értéket: kaloriabazis.hu.
Vehetsz por állagú fehérjét, és elkészítheted magad az alábbi recepteket, mert magában én nagyon utálom a shake-et:
Jó változtatások, de szerintem is tanulmányozd még a helyes táplálkozást. Bár fogalmam sincs, miket eszel és mennyit. Megnézhetnéd egy átlagos napod makróit (makrotápanyagok mennyisége), de így eme kevés adat alapján úgy tűnik, viszel be zsírt és fehérjét, kérdés, utóbbiból s kalóriából megfelelő mennyiséget-e.
A mozgást alakítsd át. Nincs értelme ennyit guggolni, sokkal jobb lenne kevesebb, de az súlyzóval. S persze az egész testedre eddz, elég értelmetlen néhány izomcsoportra, nem akarsz szép karokat s egyenletesen erős testet? OK, hogy mindenkinek más fontos (nekem a kar a szívem csücske, váll, tricepsz s kedvenc izmom, a bicepsz :D de mindenre edzek, hisz kell).
De a guggolás és a hasprés is remek gyakorlat, csak más is kell s ezek sem mindennap. Az izmokat pihentetni kell, hogy regenerálódhassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!