Ti akkor is elmentek fürdőzni, ha épp nem vagytok tökéletes bikiniformába?
Figyelt kérdés
Így télen, mikor még fenn maradt néhány kiló karácsony után, nem szép barna a bőrötök, stb, elfogadtok egy meghívást pl egy wellness-fürdőbe, vagy inkább kibújtok alóla valami kifogással?2016. febr. 7. 15:42
11/12 anonim 

válasza:

szia, kepzeld mentem a balcsira..kicsit el voltam hizva, na mondom basszus mindenki engem fog nezni h nezek ki..erre odamentem, mindneki el volt hizva jobban mint en..kb 2 vekonyat lattam..en meg en aggódtam..
12/12 anonim 

válasza:

Így van, a strandokon, hasonló helyeken, hidd el, hogy nagy százalékban nem olyan emberek vannak, akiknek csak 3 kg feleslegük van. Nagy százalékuk trottyos, narancsbőrös, elhanyagolt ember, akiknél már nem csak a testsúly a probléma..
Ha pár kiló miatt ennyire aggódsz, akkor komolyan orvosi segítségre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!