Ti akkor is elmentek fürdőzni, ha épp nem vagytok tökéletes bikiniformába?
Figyelt kérdés
Így télen, mikor még fenn maradt néhány kiló karácsony után, nem szép barna a bőrötök, stb, elfogadtok egy meghívást pl egy wellness-fürdőbe, vagy inkább kibújtok alóla valami kifogással?2016. febr. 7. 15:42
1/12 anonim 

válasza:

Persze, hogy igen. Kikapcsolódni megyek, nem modellkedni.
2/12 anonim 

válasza:

Persze. Mások véleménye nem érdekel, na és nálam sokkal rosszabb formájúak is járnak ilyen helyekre. Meg egyébként sem a külsőségek körül forog az életem.
Annak, akivel megyek, az meg alap, hogy tetszem úgy, ahogy vagyok.
3/12 anonim 

válasza:

Az emberek nagy része amúgy se modell alkat, ha meg csak pár kiló plusz van, az tök átlag. Simán mennék.
4/12 anonim 

válasza:

Soha életemben nem voltam jó formában, de fürödni mindig mentem. Amíg nem jöttem a gyk-re, fel se merült bennem, hogy valaki ilyenek miatt kihagyja.
5/12 anonim 

válasza:

Én 80 kilós vagyok. Tudom kövér, fogyózom is, de sosem érdekelt, hogy ki mit gondol a strandon vagy fürdőben. Nem azért megyek, hogy másoknak tetsszen a testem, hanem mert szeretek, pihenni, úszni. Aki azért nem megy mert "jaj, nem tökéletes a testem" az ostoba.
6/12 anonim 

válasza:

Igen. Amúgysem gyakran jutok el ilyen helyekre, ha adódik a lehetőség, na ná, hogy elmegyek.
7/12 anonim 

válasza:

Hát hogy a viharba ne!
Csak hívna már el valaki :)
Amúgy meg elárulok, egy titkot, nem attól hízol amit karácsony és szilveszter között megeszel!! Hanem attól amit Szilveszter és Karácsony között eszel meg!
De ha neked nem kell én megyek helyetted wellnes-re :)
8/12 A kérdező kommentje:
Jó nektek, hogy ki tudjátok ezt magatokba kapcsolni. Nekem sajnos nem megy, ha van rajtam pár kiló fölösleg (nem sok, tényleg csak max 2-3 kiló, mert többet nem szoktam felszedni télen sem), rosszul érzem magam, és ezért inkább el se megyek. Tudom, hogy hülyeség, mert az enyémnél sokkal rosszabb alakkal is kimennek, de nem tudok nem ezen kattogni, még ha így ki is maradok pár jó programból. :(
2016. febr. 7. 18:00
9/12 anonim 

válasza:

Simán mennék ettől függetlenül. Igaz tapasztalatot nem tudok mondani mert k*r*a jól nézek ki.
10/12 anonim 

válasza:

Ha 2-3 kilóból ekkora ügyet csinálsz, akkor komoly problémáid vannak, amit mielőbb kezelned/kezeltetned kellene. 2-3 kiló egyébként, ha csak nem vagy 45 kiló, jóformán meg sem látszódhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!