Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le pénz nélkül?

Hogyan fogyjak le pénz nélkül?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs pénzem arra, hogy csirkét, halat, sőt zöldségeket vegyek magamnak. Akaraterőm és motivációm pedig meglenne a diétához és edzéshez... Mit egyek liszt- és cukortartalmú ételek helyett, ami otthon is megtalálható, vagy nagyon olcsó? Aki hasonló helyzetben van/volt, hogyan oldotta meg?

2016. febr. 6. 17:26
1 2
 11/14 tothp ***** válasza:
53%

A szülőkkel kéne tudatni, hogy ez neked így nem jó.

csak kérdem:

Nem akarnak, vagy nem tudnak neked ilyeneket megvenni?

(bár szerintem kevés plusszal és több odafigyeléssel simán megoldható)

Ök esetleg dohányoznak, fogyasztanak alkoholt?

2016. febr. 6. 19:18
 12/14 anonim ***** válasza:
nézd meg a kaloriabazis.hu oldalát, segít lefogyni, akármilyen kaja mellett, csak a mennyise´gre kell odafigyelni.
2016. febr. 6. 20:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Bármilyen étrend mellett le lehet fogyni, de rossz étrend esetében ez egészségtelen és könnyen lehet, hogy önsanyargató lesz, ami elég baj.

Ami pénzed van, azon vegyél zöldséget és tojást, az otthoni ételekből pedig ha tudsz, válogass, ha nem tudsz, egyszerűen egyél kevesebbet belőlük. Tudom, hogy ez így nem jó, nem is értem, hogyan létezhetnek szülők, akik nem vesznek zöldséget és tojást, nálunk az mindig volt, amennyi csak kellett... De itt nincs jó megoldás.

A szezonális zöldségek nagyon olcsók, némelyik 150 ft/kg körül van. Pár tojás sem sok, ez azért már ad egy jó alapot, a tojás tápanyagdús és tápláló.

2016. febr. 6. 23:05
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem dohányoznak és alkoholt sem fogyasztanak, sőt magukra is alig költenek. Spórolnak amin csak tudnak, gondolom félnek egy váratlan nagyobb kiadástól. Szerintem akkor sem kellene a kaján spórolni, de ha mondom nekik olyan mintha a falnak beszélnék. Érdekes szüleim vannak. :-D

A kaloriabazis.hu tényleg nagyon jó. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)

2016. febr. 7. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!