Hogyan fogyjak le, ha nincs pénz?
Láttál te már kövér éhező kisgyereket?
Úgy a legkönnyebb, ha nincs pénz. Persze az eredmény nem lesz olyan szép.
Ha zabára van pénz, akkor normálisra is.
sajnálom hogy ilyenek az otthoni körülmények, ez tényleg nagyon megnehezíti a dolgot.
zsömle, párizsi, és az ilyen olcsó kaják tényleg nagyon hízlalnak, és nem laktatnak.
ha ezeket eszed úgy nagyon nehéz. Egyébként nem lenne sokkal drágább egészséges, normális kajákat enni, de ahhoz az egész családnak változtatnia kellene.
Zöldségek nem drágák, finom levesek, főzelékek, tészta helyett rizs.
Ha ilyeneket ennél, több energiád lenne mozogni, ami amellett, hogy szebb alakod lesz, levezeted a feszültséget is, és így talán az evés mint póttevékenység abbamaradna.
Nyáron meg ugye sokkal könnyebb a sok friss gyümölcs, zöldség miatt.
Sajnálom hogy hátrányból kell indulnod, de a célt, mint szép alakot te is ugyan úgy elérheted! Sok szerencsét!
"Ha hazaérek a suliból az nyugtat egyedül,hogy megeshetem az olcsó kekszecskémet a gép előtt.."
Ha ehelyett mondjuk elmennél futni, bringázni, vagy akár csak ugróköteleznél egy sort, máris tettél a fogyásodért.
A te problémád nem a pénz, hanem a rossz szokások, amiken nem tudsz felülkerekedni.
A pénz-dologgal kapcsolatban meg annyit, én egy főzelékfalóból hozatom a munkahelyre a kaját, kiszállítással együtt megvan napi 600 forintból, és egészséges, rendes kaja.
Soha nem költöttem még ilyen keveset kajára.
Plusz ha a nassról leszoknál, az is spórolna neked. Persze ahhoz erő és akarat kell, de ha túllendülsz a holtponton, onnantól könnyű.
hát salátát ilyenkor nem éri meg venni, ne gondold hogy ennyire a pénz lenne az akadály.
én egyedül élek jó körülmények közt, mégsem szoktam ilyenkor télen salátát csinálni, mert nem vagyok hajlandó ennyiért megvenni a hozzávalókat.
azért persze a szendvicsben mindig van zöldség.
Szerintem próbálj meg egyáltalán nem enni kenyeret, zsömlét, tésztát, krumplit.
Helyettesítsd puffasztott rizzsel, és rizzsel.
Ne tegyél cukrot a teádba, és használj jóval kevesebb zsiradékot.
És eddig ez nem kerül plusz pénzbe!:)
Vegyél savanyú káposztát, az is nagyon egészséges.
Egyébként csak elkezdeni a nehéz. Egy barátnőmnél pl pont olyan kaják vannak amiket te eszel otthon, és amikor egy egész napot nála vagyok és azt eszem, utána 2 napig éhezem itthon mert valamiért az a sok tészta ezt teszi.
Ha egyszer hozzászoksz, akkor már nem okoz nagyobb energiabefektetést a normális evés.
De igen, de nem minden nap. Ha egészségesebb életre váltasz, akkor felismered, hogy nem okoz igazán örömet, ez egyfajta függőség, amiből ki kell és ki lehet törni.
Ha rendszeresen sportolsz, tudatosan étkezel, belefér néha a bűnözés, de ha minden nap szinte minden étkezésed bűnözés, akkor a cukorbetegség és az elhízás felé menetelsz.
Én hétvégente sütit sütök, és azt tolom be vasárnap reggel kávé mellé.
A hét többi napján viszont se időm, se kedvem nincs ehhez, és heti ötször járok futni, ami mellett azért pár kocka süti nem sok kárt tud tenni bennem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!