Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le, ha nincs pénz?

Hogyan fogyjak le, ha nincs pénz?

Figyelt kérdés
Milyen legyen az étrendem,ha egyszerűen nincs itthon kaja csak zsemle meg ilyenek. Ezekkel nem lehet jól lakni és annyira rossz az életem,hogy evéssel pótlom a hiányzó dolgokat. Ha étrendet gyártok annak az lesz a vége,hogy megunom és zabálok tovább.
2014. jan. 26. 20:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is a pénz részére lennék kiváncsi, mennyi áll rendelkezésedre?

Gép előtt rágcsálhatnál répát, 140ft 1 kg, ennyibe kb a keksz is kerül.

Nincs kitartásod, ehetsz finomakat is, de kérdem én, miért kell egy egész zacskó kekszet megenni? El kell dönte a keksz vagy az egészség a fontosabb?

Elsőnek nehéz, utána pofon egyszerű, a rossz szokásokat kell megváltoztatni.

Párizsi helyett meg a zsemlébe tegyél 1db főtt tojást, 30ft-ból megvan.

Retek 10db/csomó 120ft.

Nem feladni kell, hanem kitartani és megmutatni másoknak de legfőképpen önmagadnak, hogy te is megtudod csinálni!

Mert nem vagy gyenge....

2014. jan. 26. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:

El kellene foglalnod magad valamivel. Új barátokat is szerezhetnél vagy ismerkedhetnél olyan emberekkel, akik benne vannak a fogyókúra témában, vagy akik szintén szeretnének fogyni.

Én magam is kiírtam egy kérdést egy évvel ezelőtt, hogy " ki lesz a fogyitársam?" és jópáran csatlakoztak hozzám. Együtt könnyebb!

Nekem sem volt sok pénzem, sőt... Ahogy már más is írta, a káposzta, tojás, rizs, répa, alma... ezek elég olcsók és eheted nyugodtan, persze csak mértékkel. A mozgás rengeteget számít, de mozoghatsz akármennyit, ha sokat eszel, mert nem lesz eredménye.

Én pl imádok biciklizni, alig várom már hogy jobb idő legyen.

2014. jan. 26. 21:40
 13/14 anonim ***** válasza:

a keksz helyettesítésére még a magvak is nagyon jók! vegyél napraforgó, és tökmagot ami nem egy drága mulatság ugye, és ha nassolni akarsz, inkább azt edd mint azt az olcsó rossz kekszet.

hátránya, hogy pattanásos lehetsz tőle...:/

2014. jan. 26. 23:37
 14/14 anonim válasza:

Ha elkezdesz rendszeresen mozogni pl sétálni kocogni futni túrázni, akkor tök mind1, hogy mit szesel elkezdesz fogyni. A lényeg, hogy a bevitt kalória kevesebb legyen az elfogyasztott kalóriánál. Ez nagyon nagyon leegyszerűsítve.

Lényeg a mozgáson van.

2014. febr. 19. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!