Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy beszéljem le a barátnőmet...

Hogy beszéljem le a barátnőmet arról, hogy fogyózzon?

Figyelt kérdés

Világéletében sportolt, én kevésbé. Vékony volt és szálkás, időhiányban nem sportolt egy jó ideje és felszaladt rá néhány kiló. A hasa lapos maradt, csak a csípője lett széles, a combja lett vastagabb és feneke nagyobb. Eddig is tetszett, de most valahogy jobban tetszik. Nem gondolja magát kövérnek de zavarja hogy nem mennek fel rá azok a ruhák mint régen.

Abban támogatom, hogy ismét mozogni kezdjen, de azt nem akarom, hogy visszafogyjon.

2016. febr. 5. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Hagyd, hogy visszafogyjon, tuti azért akar visszafogyni mert nem érzi így jol magát a bőrében. Hacsak nem akarod allandoan a panaszkodast hallgatni.
2016. febr. 5. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Pedig a mozgással egy idő után visszafogyhat.

Én kicserélném a ruhatárát ugyan olyan ruhákra csak a méretében :P és akkor felmegy rá észre sem veszi majd:P

Szerintem ezzel nem sok mindent kezdhetsz, nem mondhatod meg neki, hogy drágám márpedig ilyen maradsz mert nekem tetszik, mikor ő nem érzi jól magát a bőrében. Szerintem jobban is kimutathatnád neki a szeretetedet, hogy érezze teljes értékű nő és igy tökéletes ahogy van! de ne tedd szóvá, hogy drágám igy vagy jó, igy jobban tetszel. Ezek a mondatok egyből eszébe jutatják, hogy régen milyen feszes alakja volt és már el is ba.sztad az egészet.

2016. febr. 5. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Mondd meg neki nyugodtan, hogy így jobban tetszik,hátha az hat, de egyébként hagyd neki, had fogyózzon. Az embernek rendbe kell lennie saját magával ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen az élete.
2016. febr. 5. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem neked akar megfelelni, hanem magának. Nem jó valakit rábeszélni arra, amit nem szeretne.
2016. febr. 5. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha őt a zavarja a jelen helyzet, akkor nyilván tenni fog érte. Nem várhatsz el tőle egy kinézetet, ha neki más kell.

Engem se beszélhetne le senki sem a fogyásról, sem az izmosodásról, ha saját magamnak a saját magamra vonatkozó vágyait sem veszem figyelembe, az elég baj.

2016. febr. 5. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!