Hogy beszéljem le a barátnőmet arról, hogy fogyózzon?
Világéletében sportolt, én kevésbé. Vékony volt és szálkás, időhiányban nem sportolt egy jó ideje és felszaladt rá néhány kiló. A hasa lapos maradt, csak a csípője lett széles, a combja lett vastagabb és feneke nagyobb. Eddig is tetszett, de most valahogy jobban tetszik. Nem gondolja magát kövérnek de zavarja hogy nem mennek fel rá azok a ruhák mint régen.
Abban támogatom, hogy ismét mozogni kezdjen, de azt nem akarom, hogy visszafogyjon.
Pedig a mozgással egy idő után visszafogyhat.
Én kicserélném a ruhatárát ugyan olyan ruhákra csak a méretében :P és akkor felmegy rá észre sem veszi majd:P
Szerintem ezzel nem sok mindent kezdhetsz, nem mondhatod meg neki, hogy drágám márpedig ilyen maradsz mert nekem tetszik, mikor ő nem érzi jól magát a bőrében. Szerintem jobban is kimutathatnád neki a szeretetedet, hogy érezze teljes értékű nő és igy tökéletes ahogy van! de ne tedd szóvá, hogy drágám igy vagy jó, igy jobban tetszel. Ezek a mondatok egyből eszébe jutatják, hogy régen milyen feszes alakja volt és már el is ba.sztad az egészet.
Ha őt a zavarja a jelen helyzet, akkor nyilván tenni fog érte. Nem várhatsz el tőle egy kinézetet, ha neki más kell.
Engem se beszélhetne le senki sem a fogyásról, sem az izmosodásról, ha saját magamnak a saját magamra vonatkozó vágyait sem veszem figyelembe, az elég baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!