Az igaz ha reggelire megeszek másfél kanál tiszta sertészsírt akkor kevésbé fogok hízni?
A tiszta folyadék, azt jelenti, hogy Víz!
Lehet még ezen kívül, otthon főzött tea (minőségi teából, nem ilyen aromás szinezékes, és főleg nem instant szarokból) És a tea cukor nélkül!!
A nyers zöldséget miért is ennéd? éhezni fogsz de nagyon brutál módon az biztos!
A tej nem emberi fogyasztásra van! Ihatsz persze egy két pohárral mondjuk a reggelid vagy vacsorád mellé. Nem kell lemondani arról amit szeretsz!
A Kóla!!! Azt a tévhited el is felejtheted, hogy kóla light mert hát ugye a sok hülye issza a cukrost szart Gyökerek pff... De te a light-ot Éljen :) NEM ez nem így megy a light-ban sokkal több méreg anyag van. ugyan is a kólába azért kell ennyi cukor, hogy ne hányd el magad azonnal a foszfor tartalma miatt, a light-ban ezt nem cukorral hanem édesittő szerrel stb-vel oldották meg!
Ettől még nem lesz fogyokúrás, és főleg nem lesz egészséges. inkább a simát idd ha már iszod. De ne napi szinten. Ezzekkel nem az a baj, ha egyszer iszol hanem ha folyamatosan.
A szénhidrátot csökkentsd az étkezéseid során. Nem muszály koplalnod. De egy energia beviteli kalkulátor jó szolgálatot fog tenni. ilyent a neten tonna számra találsz.
Nem tudom mit írhatnék még, ha kérdésed van írd nyugodtan.
A zsír jobban laktat, mint a szénhidrát, bár ez is emberfüggő. El tudom képzelni, hogy van, aki másfél kanál zsír után kevesebbet eszik aznap. De van, akinek ez simán megjelenne pluszban.
Ha öklendezel tőle, butaságnak tartom enni.
Amúgyis, annyi jó felhasználása van a zsírnak, elpazarolni magában, bár tuti van, akinek ínyencfalat az (nekem inkább a vaj az, magában vagy máshoz, mindegy :D a kókuszzsírból csak kis falatokat szoktam enni, az elég enyhe ízű, max. éhesen vonzó magában. az ételeket bezzeg feldobja, főleg a zöldségeimet)...
Tudok egysmást a zsíros étkezésről, ilyen szervezetben feloldás nem hinném, hogy lenne :D Inkább hormonálisan jó, az inzulinra nem hat, s magában zsírt éve a vércukor- és inzulinszint marad szép alacsony, a glukagon szintje magasabb, ami a zsírbontás üzemmódot támogatja, ellentétben a magas inzulin, alacsony glukagon zsírtárolásával. DE a kalóriaegyenleg az aduász, a test nem fog zsírt bontani, ha sokat eszel s nem fog fényből élni és a semmiből tárolni, ha keveset. Úgyhogy nem is tudom, mit számítanak ezek, de az emberi test bonyolult működése elég komoly témakör, én csak ezt-azt tudok róla. Fogyni a tapasztalataim szerint ugyanúgy fogyok mindennel, ha kevesebbet eszem, ebben nincs is semmi különös.
"Sok" zsírral mindössze jobban érzem magam és jóllakottabb vagyok. De ha fogyni akarok, akkor még az én nem túl alacsony kalóriakeretem betartásához is vigyáznom kell a zsírral. Zsír magában vagy majdnem magában nálam tabu. Másnak persze beleférhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!