Az igaz ha reggelire megeszek másfél kanál tiszta sertészsírt akkor kevésbé fogok hízni?
Biztos, hogy nem fogsz hízni, de melegen kell meginnod!
ha minden reggel megiszol reggelente 1-2 dl zsírt/olajat akkor attól olyan hányingered lesz, hogy egész nap nem fog tudni enni! Így biztos a siker :)
ÉLETMÓD VÁLTÁS!!! Nem értem a sok hü.lye miért gondolja, hogy van egy csodaszer. Az intelligenciád annyi mint amit az első kommentelő nagyon helyesen leírt! az életkorod biztos több mint az IQ-d.
szénhidrátot csökkentsd, és egészségesen étkezz, Egészséges étkezés alatt nem paleó meg norbi fa.szságot értek. ha nem tudod mit hogyan keress fel egy dietetikust, vagy egy személyi edzőt. Mivel neked a google-t nem ajánlom az túl veszélyes lenne.
Citromost:
Ne sértegesd a zsírokat!
# 8/8 Időpont ma 14:12
A nevükben mondhatom, el van nézve.
:-)
kár :(( mert egyik barátnőm mondta mondjuk lehet meg se bírnám enni rendesen mert ma reggel kipróbáltam de csak egy kanállal tudtam megenni kicsit öklendeztem is tőle :S
megpróbálom akkor a nyers zöldségeket bár azt se szeretem
és mi az a tiszta folyadék? A tej az az? mert azt szeretem meg a colát is de akkor lightot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!