Mi lehet a baj?

Gondolom azért, mert rendszertelenül étkezel és rendkívül egészségtelen dolgokat.
Le tudnád írni, hogy mit és mikor eszel?
Csak hétvégén eszem főtt ételt, hét közben péktermékeket.
(Ez tudatos)Emiatt lehet a baj? Ezek nem gyors éttermi cuccok azért.

Márpedig a gyorséttermiben legalább lenne esély fehérjére s más fontos tápanyagokra...
Csak gabonát eszel? Mert az nem kicsit gond.
Vitamint legalább szedsz?

Azért a gabonában is van tápanyag, ne túlozzunk (mondom én ezt extrém gluténkerüléssel, de a tények makacs dolgok) - de önmagában szánalmasan kevés s valóban az egyik legrosszabb szénhidrátforrás (édes péksüti pedig a legrosszabb szénhidrátforrásokból kettő), más pedig csak akkor van benne, ha valami speckóbb péksüti, sajtos, sonkás vagy mit tudom én.
Gondolom, azért csak eszik valamit mellé, nem N db. zsemlén él egész héten...

Ez egy helyes étrend: [link]
Pénzt nem spórolsz vele, de mindenképp dobni fog a közérzeteden és a tünetek nagy része elmúlik.

Hoppá. Nos, fogyni lehet vele, ha keveset eszel, csak éppen ne csodáld, ha nem lesz energiát, éhes leszel, később pedig hiánybetegségeid lesznek.
Miért nem eszel olcsó és értelmes ételeket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!