Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Kialvatlan vagyok, egész nap farkasétvágyam van (még nem vagyok túlsúlyos), sápadt a bőröm, és akkor is hízom, ha elnyomom magamban az éhségérzetet.
2016. febr. 2. 13:37
 1/9 Szabi.L ***** válasza:

Gondolom azért, mert rendszertelenül étkezel és rendkívül egészségtelen dolgokat.

Le tudnád írni, hogy mit és mikor eszel?

2016. febr. 2. 13:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Csak hétvégén eszem főtt ételt, hét közben péktermékeket.

(Ez tudatos)Emiatt lehet a baj? Ezek nem gyors éttermi cuccok azért.

2016. febr. 2. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Márpedig a gyorséttermiben legalább lenne esély fehérjére s más fontos tápanyagokra...

Csak gabonát eszel? Mert az nem kicsit gond.

Vitamint legalább szedsz?

2016. febr. 2. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Tehàt tudatosan rosszul ètkezel. A pèksègbe jaràs talàn rosszabb mintha mekiznèl. Pekàruban gyakorlatilag csak gyorsan felszivòdò szénhidràt van, ezèrt vagy allandòan èhes. Ertékes tàpanyag beviteled tulajdonkèppen 0.
2016. febr. 2. 14:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért a gabonában is van tápanyag, ne túlozzunk (mondom én ezt extrém gluténkerüléssel, de a tények makacs dolgok) - de önmagában szánalmasan kevés s valóban az egyik legrosszabb szénhidrátforrás (édes péksüti pedig a legrosszabb szénhidrátforrásokból kettő), más pedig csak akkor van benne, ha valami speckóbb péksüti, sajtos, sonkás vagy mit tudom én.

Gondolom, azért csak eszik valamit mellé, nem N db. zsemlén él egész héten...

2016. febr. 2. 14:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát majdhogynem tényleg n darab zsemlén élek.Úgy gondoltam, így egyszerre spórolok és fogyok is, de ezek szerint valamit nagyon benéztem ezzel kapcsolatban.:(
2016. febr. 2. 14:19
 7/9 Szabi.L ***** válasza:

Ez egy helyes étrend: [link]

Pénzt nem spórolsz vele, de mindenképp dobni fog a közérzeteden és a tünetek nagy része elmúlik.

2016. febr. 2. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Szóval minőségi és mennyiségi éhező is vagy, ezután ne csodálkozz, hogy nem érzed jól magad.
2016. febr. 2. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Hoppá. Nos, fogyni lehet vele, ha keveset eszel, csak éppen ne csodáld, ha nem lesz energiát, éhes leszel, később pedig hiánybetegségeid lesznek.

Miért nem eszel olcsó és értelmes ételeket?

2016. febr. 2. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!