Itthon edzek. Hetente haromszor fekvo, alkaron tartas, guggolas es tolockodas. Hetente novelem az ismetlesszamokat, es erzem is hogy jol csinalom. Leginkabb fogyni szeretnek. 18/F vagyok, 185 centi magas kb es 83 kg. Van egy kis pocakom, es azt szeretnem eltuntetni, es egy picit jobban kinezni. Nem fogok terembe jarni, itthon sokkal kenyelmesebb es rugalmasabb. Nincs futopadom, pedig nagyon kene. Kint sem szeretnek futni, se felszerelesem se kedvem nincs ahhoz h az emberek nezzenek, nem jo kornyeken lakom. Mit tanacsoltok meg? Milyen gyakorlatokat csinaljak? Nincs kezisulyzom sem.
Mindenre eddz. Saját testsúlyos edzést is használhatsz, de a kézisúlyzók nem drágák. Ezek persze inkább izmosodásra jók, nem pont fogyásra, bár ugye minden extra kalóriaégetés jelent valamit... De heti 3 edzés (ami a normális) nem valami sok, kell más mozgás, főleg, ha fogyni akarsz, arra amúgy az aerobot szoktak ajánlani, gyaloglás, biciklizés, kinek mi, ha már a futás nem szimpatikus.
De a fogyás elsősorban az étrenden múlik s főleg az ételmennyiségen...
2016. jan. 31. 23:10
2/6 ElekTamás88 válasza:
Szia. Jómagam ~25kg-ot fogytam 1 év alatt.
Én is inkább az otthoni saját testsúlyos edzés híve voltam, mindaddig, amíg már normális alkatom lett. Ezt követően már futottam is a szabadban. A lényeg a kitartás, mozgás és megfelelő táplálék bevitel.
Tehát ne add fel, folytasd tovább. :-)
2016. jan. 31. 23:14
3/6 anonim válasza:
Insanity edzés nagyon jó, van benne kardió, ami segít levinni a zsírt (ha jó az étrend). Állóképességet is növel. Nem kell hozzá semmi eszköz.
2016. febr. 1. 08:45
4/6 A kérdező kommentje:
es itthon milyen gyakorlatokat csinaljak? amiket most csinalok azokat jok? leginkabb enis fogyni szeretnek, es az rasegit hogy suliba menet meg haza gyaloglás + vonat + rengeteg gyaloglas. :) komplett etrendben meg mit egyek? korlatozott forrasokbol elek anyammal, nem nagyon van cash allandoan rantotthusra:D
2016. febr. 2. 22:17
5/6 anonim válasza:
A gyaloglás teljesen jó aerob, s a gyakorlataid is jók, csak nem fednek le mindent (bár van közte összetett gyakorlat is), olvass utána.
Nem kell drágán enni, de a fehérje, az pénzbe kerül. Én speciel tojást eszem, annak remek az ár/érték aránya s szeretem is. A zöldségek olcsók, a szénhidrátot is igen olcsón meg lehet oldani.
2016. febr. 2. 22:28
6/6 A kérdező kommentje:
de nincs valahol valami olyasmi konkrét edzésterv mint amit én csinálok? szeretném rendszerezni. és a profik összeállítása biztos jobban működne mint amit én így összeraktam ukmukfuk :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!