Miért nem tudok fogyni két hét diéta és mozgás után?
Szia!
Kezdőknél előfordul, hogy kezdetben egyszerre izmosodnak és zsírt veszítenek. A mérleg nagyon csaló tud lenni. Nézd a tükröt, és a ruháidon is észre veszed a változást, ha egyel beljebb kell csatolni az övet. :)
A zabkása, gyümölcs, is tele van szénhidráttal. Szóval azokat csak korlátozott mennyiségben fogyaszd diéta idején.
Sajtot se egyél túl gyakran, mivel az is elég zsíros.
Szerintem ez így teljesen rendben van. Ha 1-2 hét múlva sincs változás, akkor picit csökkentsd az adagokat vagy mozogj többet(pl súlyzós edzés)
Ezt nézd át: [link]
Ha hasonló az étrended és nem fogysz, akkor csökkentsd az adagokat. Ha nem így néz ki, akkor törekedj megváltoztatni.
Ez elég furán jött ki a leírásbanm, mivel a zsír aztán végképp nem szénhidrát :D A zöldség, gyümölcs, zabkása, egyes tejtermékek már inkább, de az nem baj, valamiből merítened kell energiát s ez a legtöbb embernél a szénhidrát.
2 hét elég rövid idő, a testsúly is ingadozik, bizonyára a szénhidrátbeviteled sem olyan alacsony, hogy sok vizet veszíts miatta... Ha jól csinálod, el kell indulnia a fogyásnak. Viszont ahhoz kalóriadeficit kell. Nem mondom, hogy rendszeresen számolj kalóriát, de egyszer azért megnézheted a tipikus napodat, hátha túl sokat eszel. Nekem van "némi" gyakorlatom e téren, de így is meglep kissé néha az eredmény, egyes ételek trükkösek. A sajt pl. kalóriabomba, ahhoz képest annyira nem laktat, legalábbis engem. A tojással is bámulatosan jön a kalória, bár azért térfogata is van, laktat is, nekem az segít leginkább a fogyásban. De azért gyorsan összehoz egy csomó kalóriát.
Mire gondolsz pontosan? Az étkezéseknél, picit össze-vissza írtam ez csak egy minta. Nem kőbe vésett dolog. Reggelire is lehet enni zabpehely helyett rizst csirkével és zöldséggel, sajttal.
Csak nagy vonalakban, útmutatóként próbáltam összeállítani azoknak, akik alapvető dolgokkal nincsenek tisztába. De ha van valami észrevétel, ami félreérthető szólj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!