1/6 anonim válasza:
Nincs.
Egyedül miért nem megy? Ha valamit akarsz akkor egyedül is el tudod érni, nem kell ahhoz, még egy személy.
2/6 A kérdező kommentje:
Olyat keresek akinek van, akinek pedig nincs egyszerűen csak görgessen tovább a kérdésen! :)
2016. jan. 29. 19:01
4/6 anonim válasza:
Nekem is írhatsz nyugodtan, én elsősorban nem fogyásra megyek, hanem életmód váltásra. 25/L
6/6 SajtFighter válasza:
Szia én az unokatestvéremmel egyben a legjobb barátommal ketten rengeteget elértünk.Kezdetben csak 20-25 km eket mentünk minden nap annyira megszerettük hogy ez már a napunk része.Mostmár 50 kmeket csapatunk.Amúgy fiú vagyok szivesen mennék veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!