Első körben kb 10 kg-ot szeretnék fogyni. Nem követnék semmi különleges diétát, egyszerűen csak kevesebbet ennék mint eddig, de nem hagynék ki semmit az étrendemből, szóval ennék kenyeret, akár sütit is.
Mellette viszont minden nap mozognék.
Jó lenne valakivel együtt csinálni, hogy motiválhassuk egymást. Aki szeretne, írjon :)
2014. júl. 16. 19:35
1/7 anonim válasza:
Szia, én is hasonló "diétát" követek, igaz már 1,5 hónapja, de még sok van hátra nekem, ha gondolod beszélhetünk róla, bár csak virtuálisan csinálhatjuk együtt azt hiszem :D Ha gondolold, írj 20/L
2014. júl. 16. 20:48
2/7 anonim válasza:
Rosszul teszed, hogy nem követsz semmilyen diétát. A tápanyag megvonása nem a fogyás helyes módja. Ha ugyanazt eszed, mint eddig, akkor valószínűleg szénhidrátdús marad az étkezésed, a fehérjebeviteled pedig nagyon alacsony lesz, ami miatt sok izmot is el fogsz veszíteni, ami rontja a végeredményt mind egészségben, mind külsőben. Ezt csak tovább fokozza, ha nem sportolsz közben semmit.
2014. júl. 16. 21:14
3/7 anonim válasza:
Most nézem, hogy minden nap mozognál. Mondjuk az sem mindegy, hogy mit, bár a semminél bármi jobb.
2014. júl. 16. 21:15
4/7 anonim válasza:
Szia!
Én szívesen fogyok veled együtt bár csak a gép másik oldalán tudok. :)
Nekem többet kell leadnom de tényleg jó lenne valakivel megosztani a dolgokat, motiválni egymást, ha rossz napja van biztatni stb.
22/L
2014. júl. 16. 21:26
5/7 anonim válasza:
ez jó ötlet én is csatlakoznék :) 15 kg súlyfeleslegem van :( 22/L
2014. júl. 16. 21:48
6/7 anonim válasza:
Szia! :)
Én pont tegnap kezdtem el. Én sem követek semmilyen különleges diétát. Ugyanazt eszem én is, mint korábban és amit a családom is, csak mértékkel. Persze a mozgás szerintem is fontos. Nekem többet kellene leadnom, mint neked.
Ha gondolod írj nyugodtan! :) 19/L
2014. júl. 17. 08:24
7/7 anonim válasza:
Kezd el a Street Workoutot és figyelj az étkezésedre. De ne éhezz vagy ilyesmi csak más,egészségesebb kajákat egyél. Ha gondolod segíthetek benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!