Miért mutat többet a mérleg?
Már 4 hete fogyókúrázom. 106.6 ról indultam. Múlt héten voltam 102 kg. Ma a mérleg 104.2 kg.ot mutatott.
Végig mindent ugyanúgy csináltam, ahogy eddig. Hogy hízhattam 1 hét alatt ennyit. Vagy ez normális?
Milyen fogyókúrát követsz?
Biztos, hogy több kalóriát vittél be,mint amennyire szükséged van. Vagy más időpontban mérted magad, mint múltkor.
Két lehetséges ok:
1. Nem mindig ugyanakkor méred magad. Így salakanyag, gyomorban lévő kaja sok mindent befolyásolhat.
2. Vízvisszatartás. Ha most várod a menzeszt, ha tegnap több ch-t vittél be a megszokottnál, több alkoholt ittál, kevesebb vizet ittál... Mind okozhat fokozott vízvisszatartást. Ez pár nap alatt lemegy.
Nekem 1,5 kg plusz van tegnapelőtt óta, mert szénhidrátosabban ettem. A testsúly kismillió okból változhat s olykor meg is teszi, ha alapból stabil szokott lenni, akkor is. A legtöbbször vízről van szó.
Egy biztos: ha 1500 kcalt viszel be ekkora súlyhoz, akkor nem híztál semennyit, inkább határozottan fogysz, de ez ugye emberfüggő, nem tudom megtippelni a tempót. De kizárt, hogy híztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!