Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mutat többet a mérleg?

Miért mutat többet a mérleg?

Figyelt kérdés
5 napja 47,5 kg-ot mutatott, tegnap ugyanaz a mérleg 50 kg-ot, nem hittem el, megmérekeztem másikon, és az is. Hazudnék, ha azt mondanám, nem estem kétségbe, mert igaz, hogy még szintén 5 napja bűnöztem, mert fél kg-ra voltam a céltól, de többet edzettem. Sőt, voltak hetek teljes edzés kihagyással, mégis fogytam, most eléggé ráfeküdtem úgy egy hete a futásra, és mégis több.. Nem értem. :(
2015. aug. 25. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Rossz táplálkozás

Esetleg izom de 3 kg izom elég nehezen jön fel rád 5 nap alatt :D

2015. aug. 25. 12:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy komolyabb edzés után, mikor emelem az intenzitást/terhelést, napokig izomlázam van. Ez alatt az idő alatt akár 2 kilóval is mutathat többet a mérleg. Folyadék, tápanyagfelvétel, tejsavtúltengés. Ha már egy ideje izmosodsz és sportolsz, értelmetlen a mérleget nézni, a tükröt figyeld, esetleg a mérőszalagot.
2015. aug. 25. 12:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy ettem, ahogy eddig csúsztak le a kilók, kivéve azt az 1 napot, ezért is érzem most magam rosszul.
2015. aug. 25. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Szinte biztos, hogy víz.

Mert 5 nap alatt nem lehet se 2,5 izmot, se 2,5 kiló zsírt felszedni.

A sok szénhidrát megköti a vizet, de egy intenzívebb edzésnél is vízvisszatartás jelentkezik az izmokban. Ha meg aztán sok szénhidrátot ettél és erősen edzettél is egyben, akkor ne csodálkozz...

2015. aug. 25. 12:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Teljesen véltelenül megtaláltam a választ, de azért köszönöm a tippeket :)))) :D.
2015. aug. 25. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!