Ha fogyózom, melyiket kerüljem? Rizst, krumplit vagy a tésztát?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 20:12
1/10 anonim 

válasza:

mind a 3at!!! ezek szénhidrátok mind nagyon hízlalnak!! teljes kiörlésű cuccokat kell enni rengeteg gyümölcsöt
2/10 anonim 

válasza:

Igaza van az elsőnek. Min a hármat kerülnöd kell. Feltéve ha komolyan veszed a fogyókúrát.
3/10 anonim 

válasza:

egyiket sem kell kerülnöd ha a 90napos diétát választod :)
4/10 anonim 

válasza:

a krumlit mondjuk föve még belefér de a tésztát aaaaazt okvetlen kerüld!!!!
5/10 anonim válasza:
Ne edd soha hússal és zsiradékkal olja vaj , zsir
legjobb rengeteg gyümölcs abban is szénhidrát, nem kell enni semmiféle cukrot!sok zöld növény , és nem kell diót mandulát mogyorót azz az oljos magvakatsem nassolni sem
6/10 anonim 

válasza:

Én is diétázom, de a szó szoros értelemben egyiket sem kerülöm. Hiszen a kenyér is tészta, csak teljes kiőrlésűt kell választani belőle. A rizsből pedig nem 20 dkg-t kell megenni hanem egy keveset. Én pl rizst csak zöldséges főételhez eszek maximum 7 dkg-ot, de inkább 5-öt és ez is vagy igazi barna rizs vagy jázmin. És hetente 1x szerintem belefér hogy 20 dkg krumplit ehessek meg (ami 180 kcal) köretnek a csirke mellé.
7/10 anonim 

válasza:

Igazából semmit sem kell kerülni, csak módjával enni. Az olajos magvakra is szükség van a vitamintartalmuk miatt. A vitaminokra szükség van, lehetőleg természetes forrásból, és nem műsz.rokból.
8/10 anonim 

válasza:

Én a tésztát kerültem(kerülöm),de azt is lehet teljeskiőrlésű lisztből készültet kapni.
Egyébként mindent ettem (csak tésztát nem).
a egészségesen szeretnél táplálkozni,akkor tényleg a barna,vagy jázmin rizs a jobb,de a krumplit sem kell teljesen kiiktatni az étrendből,ha nem zsírban vagy olajban készíted el.
Mindent megkell enni,csak mértékkel.
9/10 A kérdező kommentje:
Érdekes,ahány ember,annyi vélemény.:((((
2010. márc. 29. 10:56
10/10 anonim 

válasza:

A disznóhús minden formáját kerüld, ha fogyózol. Krumpli főve mehet, meg húslevesben is, a sültkrumplit felejtsd el (nem a krumpli, hanem az olj miatt). Rizs mehet. Tésztából meg inkább a durum-termékeket válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!