Már azáltal is fogyni fogok, ha nem eszek semmiféle édességet, továbbá kenyeret, tésztát, krumplit, rizst?
"hiszen az ázsiaik mind azon élnek:) és nézd meg őket...láttál te már elhízott ázsiait"
Ezt a marhaságot nem érdemes terjeszteni, mert egyrészt vannak elhizott ázsiaiak, másrészt akik nem hiznak el, azok sem azért mert RIZST esznek, hanem mert KEVÉS rizst esznek (fejenként és naponta 30-40 dkg-ot), mást meg csak nyomokban.
Ez attól függ, hogy eddig mennyit ettél ezekből az ételekből...
De amúgy alapvetően igen, a cukrot szép lassan el kellene hagyni ha fogyni szeretnél, a ch-t pedig olyanokra cserélni, amiket az első válaszoló írt.
Édességeket én pl nagyon ritkán eszek, cukrozott italokat egyáltalán nem iszok.
Mellette 3 liter ásványvizet/teát iszok egy nap és sportolok. Rengeteg rost (zöldség, gyümölcs) és minimum heti 3x sport - én így fogyok átlag heti 0,5 kg-t
Köszönöm mindenkinek!
Utolsó! Mennyi idő alatt fogytatok a férjeddel?
"hanem mert KEVÉS rizst esznek (fejenként és naponta 30-40 dkg-ot)"
Ettél te már meg életedben egy nap 40 deka rizst? Nem hiszem,mert akkor nem mondanmál ilyen baromságot, hogy az kevés.
Akitől kérdezted:
Én 3 hónap, a férjem, mivel 125 kilóról indult, ő 4.
Ez egészséges azt gondolom, majd 2 év múlva lesz 80 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!