Mivel győzzem le az ehetnékem? Igazából édességet ennék, de fogyni akarok pár kilót, nem tudom mivel pótoljam?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 17:32
1/5 anonim válasza:
Gyümölcsökkel, esetleg egyél Norbi Update puffasztott búzát. Kalóriaszegény, és kakaós-csokoládés réteg van az egyik felén, ami szintén kalóriaszegény. És nagyon finom.
2/5 anonim válasza:
Norbi édességei teljesen megfelelnek a diéta alatt. Nem kell lemondani róla! Hát akkor milyen lenne az élet?:)Édes nem az biztos:D
(csak ne napi rendszerességgel edd, és sportolj, akkor minden oké)
3/5 anonim válasza:
nekem bevált: ha nagyon megkívánom az édességet a diéta alatt, akkor tömény vaníliát szagolgatok. Néhány perc múlva már nem is kell az a csoki..
4/5 anonim válasza:
Ha időnként megeszel 1-2 kocka csokit, attól még nem fog tönkremenni a diétád, csak tarts mértéket és sportolj.
Én minden nap ettem csokit, mégis megszabadultam 20 kiló súlyfeleslegtől szépen és fokozatosan..
5/5 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem szeretek sportolni...csak bicajozok,azt sem minden nap...:$köszi a tippeket...=)
2010. júl. 26. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!