Hogy fogyjak le?
170 cm, 83 kg, 17 éves lány. Kb igy nézek ki: [link]
Pajzsmirigy betegségem van, es nem tudok akármit megenni mert a szüleim az etelen spórolnak. Edzőteremre nem telik. :(
Drága te nagyjából így nézhetsz ki
a fürdőruhás jól mutatja
Tudom mert én is 170cm és 82 kiló vagyok
Rossz képet linkeltél....
Egyforma magasak vagyunk, de könnyebb vagyok húsz kilóval.
Én nézek ki így.
A betegségedet kellene kezelni, ha van rá mód.
youtubeon van egy csomo torna, csinalj norbi tornat, nem kell edzoterembe menni... az etelekre meg figyelj oda.
ajanloma kaloriabazis.hu-t oda felviheted az osszes adatodat es azzal oda tudsz figyelni az etkezesedre!
sok sikert, csak el kell magad hatarozni
Az első linkeden levő csaj nem duci, inkább vékony, alig van combja is, pedig ott azért elég sok fontos és nagyméretű izom van...
Tökmindegy, hogy szerinted acélsúlyúak a csontjaid vagy mi hogy oszlik el, nem így nézel ki. Szálkásan ez a súly nem érhető el 17 éves korodra szerintem, annyi izmod neked nincs... A háj pedig térfogatos, akármilyen jól is oszlik el, ahogy a legvastagabb csontozat sem jelent extra 10 kilókat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!