Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert van buntudatom miutan...

Miert van buntudatom miutan eszek? 14/L

Figyelt kérdés

14/L, 158 cm,52-53 kg.

Fogyni szeretnek,legalabb 45 kg-ra.

Masok azt mondjak,hogy nem kell fogynom,de en igy nem erzem jol magam...

Augusztusban 44 kg voltam,egy honap alatt 50 lettem.

Nem eszek tul sokat.Ma pl:

Reggeli: egy alma es egy mandarin.

Ebed:fott rizs rantott halrudacskaval.

Uzsi: egy csokis puding.

Minden etkezes utan buntudatom van,es arra gondolok,hogy nem kellett volna ennem.

Miert van ez?

Elore is koszonom.

2016. jan. 22. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Beteg vagy, menj pszichológushoz.
2016. jan. 22. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lelkileg sem oké, de egyél rendesen, nem hiszem, hogy a halrudacska és a puding elég fehérjét biztosít... A zöldségek totális hiányáról nem is beszélve. Bizonyára koplalsz is, az ebéd mennyiségét nem ismerem, de nehezen képzelem el, hogy nem kevés.
2016. jan. 22. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Azért van bűntudatod, mert nem vagy megelégedve magaddal. Cseréld le a pudingot, pl almára, meg krumpli helyett egyél zöldséget. Ha nem hízlalót eszel, akkor talán bűntudatod sem lesz. Nem vagy kövér egyébként.
2016. jan. 22. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ma sem evett semmi hizlalot, elozo... Viszont ez nagyon keves es semmi feherje nincs benne. Amugy eveszavarod van.
2016. jan. 22. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:

A hármas hozzászóló nem komplett agyú!

A kérdezőnek meg átmosta az agyát a gusztustalan zs. média.

Persze, legelj csak füvet, nem, nem is, élj fénnyel!

Kretének.

2016. jan. 22. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves 5-ös hozzászóló, de komplett agyú vagyok. Neked viszont könnyebb szidni másokat egyből, mint megkérdezni, hogy értem vagy szólni, hogy félreérthetően fogalmazok. Természetesen arra gondoltam, hogy általánosságban az élete során a puding helyett ha már nassolni akar akkor egyen inkább almát, illetve, hogy pl egy jó sült hús mellé nem kell feltétlenül krumplit enni, lehet salátát is. Szerintem ezzel semmi gond nincs. Nem azt írtam, hogy csak salátát meg almát egyen.. Isten ments!! Köszönöm, hogy egyből támadsz.
2016. jan. 22. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!