Miután lefogytatok, mennyi pénzbe került felújítani a ruhatáratokat? Egyre csinosabb vagyok, és a ruháim már kezdenek lógni rajtam.
eddig 40 kg-t fogytam, még 10 hátra, 2 év alatt értem el ezt, azóta új ruhát nem nagyon vettem, csak hádába jártam. ott viszont negyedévente 10.000 ft-ot hagyok (ez nagyon sok ruhát jelent), és negyedévente tovább is adom a rászorulóknak.
Így is csinos vagyok, nagyon jó darabokat találok mindig, sokkal olcsóbb, ezt nem győzném finanszírozni. Ha a végleges célt elérem, akkor már mindent normális helyen fogok venni, mert tudom, hogy nem 2-3 hónapra veszem. :)
20 kilót (még nincs vége), nem került semmibe, mivel az anyósomtól kapok igen jó kis nadrágokat :). Ez életmentő, mert utálok ruhát venni, régen mindig 1-2 nadrágom volt emiatt. De régről vannak még ma is kicsi nadrágjaim (amik sosem voltak rám jók). Szeretem a lezser pólót és pulóvert, azokkal nincs gond, főleg, hogy felsőtestből szinte semmit nem fogytam.
Plusz sosem voltak drága ruháim.
Vannak olyan ruháim(inkább felsők)amik így is jól állnak,mert "laza" felsők.
Amúgy nem számolom mennyibe kerül,havonta-2 havonta veszek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!