Na lefogytatok mar?
Azoktol szeretnem megkerdezni, akik egy honapja feltettek itt olyan kerdest, hogy mindennapos mozgassal, szinte koplalassal, lefogyhatnak-e 10 kilot. Szoval hogyan sikerult? Mert allandoan csak a kerdeseket latom, de meg valasz nemigazan jott ra, hogy kiprobaltam, megcsinaltam, es SIKERULT! Van egy olyan sanda gyanum, hogy azert, mert nem lehet!
Latjatok, ha a kerdes kiirasa ota egeszsegesen etkeznetek es mozognatok melle, mar le is ment volna nehany kilo, mar formasabbak lennetek, jol, vagy jobban neznetek ki, es nem kellene itt villamdietakrol, koplalasrol butasagokat kerdezgetni! Alljatok neki es csinaljatok helyesen, aztan majd alakul a maga utemeben! Bocs az ekezetek hianya miatt!
Egeszsegtelenul : reggeli- joghurt(150 kcal )250 g
Ebed: -kis tanyer: parolt zoldseg-cs.mell,toltott-rakott zoldseg es ennyi volt az egesz napom.
Ma meg: reggeli 3ek zabpehely vizben felfozve ,vagy 2 db tk toast kenyer (80 kcal) ra cottage cheese sajt, sonka felvagott(15kcal) ez kb 150kcal.
Ebed ha van leves(gyumi leves,krem leves magaval suritve) rakott-toltott zoldseg hal,cs.mell.parolt karfiol,rakott brokkoli stb. Uzsi 1 barack vagy hasonlo vacsi: u.a mint reggeli csak 1 szelet melle 3 ek joghurt(barackos) es dinnye . Emellett rentgeteget sprotoltam.…es garantalt siker! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!