Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor lesz ennek vege? Mindig...

Mikor lesz ennek vege? Mindig buntudatom van ha olyat eszek

Figyelt kérdés
Egyszeruen rettegek...Rettegek attol hogy meghizom megutaltam enni csak is a szokasos etrendemet kovetem(sok gyumolcs zoldseg rizs csirkemell stb) elhagytam az uditoket,edesseg,husok,krumpli....de ha netan bunozok rettento buntudatom van...nem birok semmit megenni anelkul...most is pl megittam 1 forro csokit de olyan buntudatom van...nem szeretek bunozni, ritka is de hat becsuszott..megis mit tegyek ez ellen???

2014. szept. 15. 00:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Neten át nehéz meggyógyítani ezt benned...

Az evés NEM bűnözés. Vannak egészségtelen ételek, amiket jobb kerülni, de még az sem "bűn". Ez nem egészséges hozzáállás. Ezt én tudom s le tudom írni, de Neked kell valahogy belátnod, hogy ez így nem jó :(

Semmi különös nem történik egy forrócsoki miatt. Ha vágytál rá, egészségedre (jó, több pontban bele tudok kötni egy forrócsokiba, de ez mindegy most), ha most szenvedsz miatta, nem volt semmi értelme, s csak rosszat teszek magadnak.

Azt nem tudod értékelni, hogy alapjáraton betartod az étrendedet? Ennyire maximalista ne legyél :)

Enni pedig fontos, kell és jó. Miért híznál meg, ha vigyázol? Vigyázni pedig nem az, hogy sanyargatod magad és soha semmi extrát nem engedsz meg magadnak...

2014. szept. 15. 00:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen belatom igy van es lassan azt gondolom eves zavarjaim vannak..Probaltak regebb hanytatni magam de szerencsere nem jott ossze de akarmennyore is helytelen ugy se tudok megenni valamit jo izuen....remelem egyszer elmulik:) koszonom valaszod
2014. szept. 15. 01:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Amit megkívánsz,meg kell enni/inni!
2014. szept. 15. 07:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kialakulóban lévő evészavarod van, ritka és apró kilengésektől nem szabadna bűntudatot érezned.
2014. szept. 15. 07:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, ez már betegség, normális étrend mellett bűntudat nélkül lehet néha "bűnözni", bár ezt a szót el kellene felejteni.
2014. szept. 15. 08:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell orvos...elmulik majd
2014. szept. 15. 10:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Vagy lehet megse....milyen orvoshoz lehet ilyenkor fordulni?
2014. szept. 15. 10:27
 8/9 anonim ***** válasza:
pszichológus, ez nem evés zavar, hanem személyiség
2014. szept. 15. 18:49
 9/9 anonim válasza:

Szia

A többiek jól írták, az evés nem bűn. :) A minél változatosabb étrend az egészséges, próbálj úgy enni. Az sem baj, ha néha becsúszik valamilyen egészségtelenebb dolog, de pl. ha édességre vágysz egyél étcsokit. Azt ajánlom, hogy kezdj el sportolni, mert az megkönnyítené a dolgodat mivel ha sportolsz többet ehetsz, mert több energiára van szükséged és ha becsúszik valami akkor simán ledolgozod(pl. 30perccel többet edzel). Én a jógát ajánlanám és mellé valami cardiot(pl.: kondi, futás) mert az a lelkedet is megnyugtatja és ha jól csinálod hamar látszik az eredmény(főleg ha mellé még csinálsz valamit). :)

2014. szept. 18. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!