Miert van buntudatom ha eszek?
Figyelt kérdés
Tudom fura kerdes de akarmit eszek meg ha egy falatot is buntudatom lesz van hogy nem is esek emiatt:/ 15/L2013. okt. 22. 21:16
1/4 anonim válasza:
van olyan, hogy egy serdülőnél a rá akasztott túl nagy elvárások, feladatok miatt ilyen fóbia alakul ki. Jobban át kellene gondolni, hogy milyen anyu és apu, nagy-e az elvárásuk.
2/4 anonim válasza:
Ezzel vigyázz nagyon, evészavar kezdete lehet!
Van valami problémád, ami idegesít, vagy amit nem tudsz megoldani vagy feldolgozni? Suliban, barátokkal, otthon minden rendben? Az evészavar általában elfed egy v. több másik problémát.
3/4 A kérdező kommentje:
Mindenkivel minden oke baratok tokeletesek aranyosak szerintem ra jottem mi a baj az hogy undoritonak latom magam..
2013. okt. 23. 14:48
4/4 anonim válasza:
Nekem pont így kezdődött az anorexia.
Talán bánt valami vagy mi a baj? Ha szeretnéd írj privit.
Az anorexia csúnya betegség. Ha továbbra is ezt tapasztalod fórdúlj szakemberhez. Ne várd meg amíg rosszabb lesz. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!