Miért van az, ha változás következik be az életembe, vagy én döntök úgy hogy kell egy lelki nagytakarítás akkor megbetegszem?
Ha valami lezarul, vagy valami veszteseg eri az embert altalaban szomorusaggal, fajdalommal, vagy esetleg depresszioval reagal ra.
Ha nem lelki szinten lesz "gyengebb" valaki akkor fizikailag betegszik meg.
Persze szerintem nem kene, hogy igy legyen ez, de ha a valtozas pozitiv pl. uj baratok, uj hobbi stb akkor altalaban ilyenek sosem fordulnak elo.
A konyvekben olvashattal valamit amire igy reagaltal, es szerintem most inkabb az gond ,hogy munkanelkuli lettel, hisz hirtelen a napi rutinod h felkelsz, mesz dolgozni stb ez most eltunt.
Ha nem figyelsz most oda, konnyen belesuppedhetsz egy meg rosszabb allapotba a semmit tevestol (akar depresszioba).
Ilyenkor mikor vki eleteben "negativ" valtozas van, szerintem pont nem lenne erdemes plusz olyan konyveket olvasni amik feszegetnek ilyen olyan hianyossagokat ..azokat akkor lenne erdemes olvasni amikor jol mennek a dolgok...vagy az is lehet, hogy neked speciel Csernus nyelvezete nem tett most jott..mert nem "kedves, jaj ne aggodj, meg lehet oldani" stilus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!