Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnék a lustaságomon...

Hogyan tudnék a lustaságomon változtatni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy szánalmas vagyok, de hogyan tudnék megváltozni? Lusta vagyok a változáshoz is, pedig tudom, hogy kéne. Ritkán el tudom határozni magam, és erősen küzdeni, de ez már egyre ritkábban megy, és hosszú távon sosem működött, max. egy hétig bírom. Ha tehetném, akkor egész nap nem csinálnék semmi hasznosat, gépeznék, olvasnék, nagy ritkán élnék valami felületes szociális életet. De ez undorító, tudom. Mikor eljöttem egyetemre, motivált, hogy elszakadjak otthonról, hogy felnőtt legyek, képes legyek eltartani magam, de mára ez már csak "kötelező" dologgá vált. Egyszerűen csak próbálok lavírozni egyik napról a másikra.

Nem tudnátok ötleteket mondani, hogyan indulhatnék el? Tudom, fel kéne emelnem a seggem, és csinálni valamit, elhatározni magam, de pont ez az, ami nem megy hosszútávon.

2013. jún. 25. 14:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Barátaid nincsenek, akikkel tartani kellene a kapcsolatot? Ilyenkor nyáron azért könnyebb lenne megmozdulni, tök jó idő van este, fesztiválok vannak, sörözni, fröccsözni menni.. Vagy találj ki valami lakás projektet, fess falat aminek mindig ronda volt a színe. Vagy csak időnként hívj át magadhoz pár embert. Elkezdeni nehéz csak..
2013. jún. 25. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!