Futassal lefogyhatok?
#9 ja és még annyit, hogy nem csak a futást írtam.
Meg kéne tanulni szöveget értelmezni :)
Ez így van, ezt le is írtam neki már privátban, ha itt nem is tettem meg a sas szemed elött, hogy kevesebb energiát kell bevinni, de semmiképp nem edzés után kell bevinni azt, mert különben nagyon lassan fog alakulni a fogyása.
És ha te tényleg olyan hül.ye vagy, hogy szerinted mozogni sem kell csak kevesebbet enni hát hajrá. Bár igazad van ebben is. csak az egészség miatt nem érdemes.
Amúgy gratula a 35kg leadásához. De nem kéne istenként tekintened magadra mert egyszer sikerült.
Ja és szövegértés 1-es. Kardió ezdés, Kardióvaszkuláris edzsé, kardionális ezdés. Mind a 3 teljesen másra van igaz :)
Ez a szánalmas kategória amikor nem tudsz másba bele kötni, mint hogy az általad kardió edzésként ismert edzésformákat nem az álltalad megszokott módon említem, hanem kardionális edzéskén, de írthattam volna a kardióvaszkuláris tréning kifejezést is. :) Ugyan az.
És most kérlek köss belém még, pár szót rosszúl gépeltem le, szeretném ha kijavittanál ebben is :)
Hála az égnek, köszönjük mindannyiunk nevében.
Az aerob edzés az ugyan az mint az aerobik??? Mert nem biztos ugye mivel a kardio meg a kardio sem ugyan az :)
Na pápá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!