Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futassal lefogyhatok?

Futassal lefogyhatok?

Figyelt kérdés
171 cm vagyok. Egyenlore 75 kg. Szeretnek leadni 10 kg. Futassal elerhetem? Minden nap kb 2 km futok sajnos kozbeiktatva gyaloglassal. Valami tanacs?

2016. jan. 21. 11:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Az evésen is változtatni kéne.

Nem gond, ha gyalogolsz közben, majd egyre jobban fogod bírni, ha mindennap csinálod.

2016. jan. 21. 12:12
 2/16 A kérdező kommentje:
Probalok az evesen is valtoztatni. Rizst eszem burgonya helyett es csirkehust.
2016. jan. 21. 14:28
 3/16 anonim válasza:
Lehet fogyni, csak apránként növeld a távot.
2016. jan. 22. 11:04
 4/16 anonim válasza:
igen de az etrenden is valtoztatni kell es naponta ketszer futi :) reggel este:D
2016. jan. 27. 17:52
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem kell naponta kétszer futni.

Mármint persze minnél több mozgás annál jobb ez igaz.

Az étrendeden változtass! Regelli mindig bőséges legyen! Ne müzli meg ilyen szarok, rendesen reggelizz meg, aztán délig semmi!

Amire nagyon figyelj oda, ha fogyni akarsz!, hogy testmozgás után a szervezetben szénhidrát hiány lép fel. Így edzés után kb 2 óráig ne egyél semmit! Csak vizet igyál és kész. A szervezet ezért kénytelen lesz hozzányúlni a tápanyag tartalékokhoz, ezzel beindul a fogyás folyamata. De a futás önmagában nem elegendő mozgás, és a hasad nem fog lejönni sem a karod tőle! Csak a lábadból fogsz legfőképp fogyni! tehát egy kis aerobik vagy más egyéb (minden féle képp kardionális) edzést iktass még be!

2016. febr. 5. 11:09
 6/16 anonim ***** válasza:

"Amire nagyon figyelj oda, ha fogyni akarsz!, hogy testmozgás után a szervezetben szénhidrát hiány lép fel. Így edzés után kb 2 óráig ne egyél semmit! Csak vizet igyál és kész. A szervezet ezért kénytelen lesz hozzányúlni a tápanyag tartalékokhoz, ezzel beindul a fogyás folyamata. De a futás önmagában nem elegendő mozgás, és a hasad nem fog lejönni sem a karod tőle! Csak a lábadból fogsz legfőképp fogyni! tehát egy kis aerobik vagy más egyéb (minden féle képp kardionális) edzést iktass még be!"

Ez a rész tömör fa.ság. Nincs helyi fogyás, edzés után meg ajánlott valami fehérjedúsat enni pl zöldség hússal. A szobabiciklit jobban ajánlom, napi 1-1.5 óra mozgás azon + egy normális étrend, amit a neten is meg tudsz keresni, elég heti 1 kiló fogyáshoz.

2016. febr. 5. 12:14
 7/16 A kérdező kommentje:
Leginkabb a labammal nem vagyok megelegedve. Szobabiciklire pedig nincs lehetosegem.
2016. febr. 7. 10:13
 8/16 anonim ***** válasza:

#6-os

Nem értem, ha valaki ló.faszt sem tud miért szól bele?

Napi 1.5 órát a hü.lye is tud szoba biciklizni, viszont ettől még nem fog tudni 15 percet futni mondjuk.

Teljesen más megterhelés, és a futás jóval intenzívebb lábmunkát igényel.

A tömör fa.szságot mire is érted? Cáfold kérlek, ha tudod! :)

A szervezetben mozgás után igen is szénhidrát hiány lép fel, ha ilyenkor eszünk fehérjét, szénhidrátot akkor azt fogja első sorban felhasználni a szervezet, így a fogyás nem fog beindulni. Edzés után valóban jó dolog fehérjét, és szénhidrátot bevinni, ha az izomtömeg növekedés a célod! Máskülönben nem!

Szóval megkérlek, és azt hiszem mindannyiunk nevében, hogy ne írogass ahoz amihez egy cseppet sem értesz.

2016. febr. 7. 11:44
 9/16 anonim ***** válasza:
Tavaly fogytam 35 kilót, jelenleg 16-7% a testzsírom és még tovább szálkásítom magam, kíváncsi lennék rád, hány kiló vagy, hogy nézel ki. Az hogy mennyit tud futni, annak semmi köze a fogyáshoz. Ha edzés után nem eszel szénhidrátot miért is bontana rögtön zsírt a szervezeted? Ott van a glikogén az izmokban, amiből van több kiló egy átlag emberben. Aki azt hiszi, hogy futástól majd a lába fogy és a teste nem, valamint az érrendszer erősítő sportot kardionálisnak hívja, szerintem az, akinek itt nincs keresni valója.
2016. febr. 7. 12:37
 10/16 anonim ***** válasza:

#9-es te tényleg hül.ye vagy :)

A szív és érrendszert javító, mozgást hogy hívják, ha nem kardiónak?? :) Ja lehet van valami szép új neve. :)

Biztos te vagy a szobabiciklis állat! Persze, hogy semmi köze hozzá hisz a futás nem megterhelő mozgás, ami hatalmas energiát igényel, ezért is tud bárki 1.5 órát futni megállás nélkül, míg ugye a kemény biciklizést senki nem bírja:) Ugyan már 6 évig nem bicikliztem, vettem egy bringát 1 hét múlva körbetekertem a balcsit. több mint 300km 4 nap alatt. Viszont nem tudok lefutni 15km-t egy szuszra. Szóval szerintem igen is hatékonyabb energiaégetés mint a bicikli. + az, hogy te hogyan fogytál házi módszerrel egy dolog. Van aki azért ért is hozzá nem csak megcsinálta egyszer a maga szerencséjét.

A szervezet mozgás után szénhidráthiányban szenved ez tény, ha eszel akkor azt a tápanyagot fogja minél gyorsabban hasznosítani. Ergo mi a büdös rongyba tekert Kur.va Anyádtól fogynál ha egyből pótolod az elégetett kalóriákat?

A szervezet ilyenkor valóban lebont az izmokból, De nem értem ez miért fontos?? Nem arról van szó, hogy egyből 2 kg izom jön le, némi izomzatot lebont, majd a tápanyagraktárakat, hisz már mozgás során bontja az izmot a szervezet, tehát ez ellen nem tehetsz semmit, viszont amint végeztél a mozgással még mindig tápanyaghiány van, így ha viszel be tápanyagot akkor az épül be, és a tápanyag raktárhoz nem fog hozzányúlni a szervezet. Ergo a fogyás vagy nem lesz, vagy olyan lassú mértékű marad, hogy 2 hónap alatt fog lejöni 0.5-1kg ami szerintem igen karcsú eredmény.

A lényeg, ha nem értesz az emberi testhez akkor inkább ne irogass, csak azért mert volt egy siker sztorid. Amúgy a testzsírszázalékom 10°% körüli, ha már ennyire kemény nagymenő vagy, hogy te aztán leosztasz mindenkit a büdös gec,ibe.

2016. febr. 7. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!