Hogyan tudnek 1 honap alatt 5kg legalább lefogyni?
Figyelt kérdés
Mozgás nem nagyon megengedett mert asztmás vagyok. Tudna nekem valaki valami étkezést irni? Fogyasztó tabletta?2016. jan. 20. 15:37
1/5 anonim válasza:
Asztma mellett is lehet mozogni, sőt, mozogni mindenkinek kéne. Egy hónap alatt pedig nem egészséges 5 kg-t fogyni. Fogyasztó tabletta nem létezik. Mozogj, ne legyél lusta. :) Mellette meg diéta, egészséges étkezés.
2/5 anonim válasza:
Teljes étrendet nem tudok írni, de mikor én fogyóztam szénhidrátmentes dolgokat ettem, virslit, joghurtot, sok zöldséget és gyümölcsöt, barna vagy félbarna kenyeret. Sokszor keveset! Napi 5x a lényeg hogy nem engedheted meg magadnak hogy tele legyél, de az alapszükségletet kielégítsd. Sok vizet igyál, mert sokszor nem is éhes az ember hanem szomjas, naponta legalább 2-3 litert. A mozgást pedig nem jó ha elhanyagolod, a te helyzetedben tudom ajánlani az úszást (kevés klór tartalmú vízben). Vívás, evezés, magasugrás, távolugrás, judo, súlyemelés, tornázás, de ha egyikhez sincs kedved akkor minél többet sétálj, olyan tempóban ahogy neked megy. Remélem tudtam segíteni.
3/5 luciferko válasza:
A fogyás nagy titkáról fellebben a fátyol
Szerző: Dr. Hummel Zoltán - 2015. január 20. kedd
Fogyni akarsz? Csak a légzés gyorsításával szabadulhatsz zsírpárnáidtól! Ajánlom, hogy olvasd el a Hummel cikket.
A TABLETTÁRÓL FELTÉTLENÜL MONDJ LE !!!
Említetted az "asztmát". A már kialakult asztmád a ""VIZIVÁS"" Technikád és rendszered eredménye. Ha kívánod, e-mailodra meg küldenék egy anyagot, ami "kigyógyíthat" belőle. Nem "hókuszpók bácsi" vagyok a 80.évem ellenére. A közvetlen vonalon ezt beszéljük meg!
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt megköszöném! :)
2016. jan. 20. 21:34
5/5 luciferko válasza:
Légyszíves nézd meg a "privát" üzenetedet (a saját menünél az "üzeneteid" felirat ha PIROS, kattints rá és ott megtalálod az e-mailomat.) Ha azon bejelentkezel, küldöm az igért anyagot (7 oldal)
Ha nem sikerül, kérd itt az elérhetőségemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!