Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha koplalok és mellette edzem...

Ha koplalok és mellette edzem lefogyhatok?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs pénzünk olyan kajákra amiket kéne ennem,és nem is tudom betartani a diétákat,akkor ha elkezdek koplalni,mondjuk reggelizem bőségesen,és utána már semmi,max.1 alma vagy narancs,sok folyadék,és mellette futok minden másnap,és tornázok Rubint Rékára lefogyhatok?Sokat kéne fogynom,162 cm vagyok,67 kg,már januárban elterveztem a fogyást,de nem tudok lefogyni diétákkal,ezért végső megoldás maradt ez.Szerintetek sikerülhet lefogynom így júniusra?55 kg szeretnék lenni.

Kérlek,normális válaszokat írjatok

Köszönöm:)

16/L

2010. márc. 27. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, de akkor ne egy almát egyél. Reggelire pedig egyél tejterméket, néha húst, zöldséget, figyelj rá, hogy minden vitamin meglegyen.
2010. márc. 27. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Amit az ember el akar érni, azt el is éri. 12 kg leadása nem kilátástalan, de ha nem lesz annyi, az se baj. Az egészségedre azért figyelj, egy héten egyszer legalább lakjál jól.

Sok sikert:)

2010. márc. 27. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne koplalj. Reggelire egyél sokat (legalábbis aránylag sokat), vacsorára keveset vagy semmit. Úgy még csak össze sem esel.
2010. márc. 27. 15:43
 4/8 anonim válasza:

reggel sokat kell enni, és este 6 után már nem szabad, mert a szervezeted estére kikapcsol és nem tudja megemészteni az ételt:(

én már fogytam 5 kilót

és persze legyen meg a 2 liter folyadék naponta, nekem a narancsbőr is eltűnt igy ;)

na meg persze sporttal. a korcsolyázás vékonyitotta a lábaim és hobbinak is nagyon jó:)

2010. márc. 27. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Ti mit olvastok? Ő is azt írta, hogy reggelizik bőségesen..jézusom emberek, legalább olvasnátok el.
2010. márc. 27. 16:10
 6/8 A kérdező kommentje:

Azt hittem hogy majd megint jönnek a beszólogatós emberkék(:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat=)

2010. márc. 27. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Én vagyok a beszólogatós emberke.Szóval hiányzik ha nem kekeckedem mi? Na csá ! mentem más rovatba beszólogatni.:D
2010. márc. 27. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Üdv!

Az ebédet se hagyd ki.Még akkor se ha nagyon makacs vagy és a reggelire szánt adagot osztod ketté!

12kg nem sok arra az időtartamra heti 1,5 kg lazán meg lesz!

2010. márc. 30. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!