Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy héten elég ha csak 5ször...

Egy héten elég ha csak 5ször tornázok 40 percet?

Figyelt kérdés
Igazából úgy terveztem hogy hétfőtől szombatig minden nap tornázok 40 percet és vasárnap pihenő. De 3 hete csinálom és mindig két nap pihenőt tartottam mert fáradt voltam. Vegyek erőt magamon és tornázzak úgy ahogy terveztem vagy elég így is ,15 kg-ot akarok fogyni,persze az étkezésre is figyelek mellette. Szerinted hogy csináljam?
2016. jan. 17. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem semmi, hogy bírod (kivéve, ha nagyon laza torna), én pár perc lábazás után 3 napig alig tudok menni :D De a bicepszemet is elég gyorsan sikerül kikészíteni. Úgyhogy egyelőre heti 2-szer tudok csak teljes testes edzést nyomni, pedig elég rövid, pici súlyokkal. Max. hasazni tudok többet s az aerob edzés sem rendelkezik korláttal, csak legyen hangulatom kimenni vagy bent gyalogolni...

Ha fáradt vagy, ne erőltesd, de amúgyis regenerálódnod kell, nem véletlenül nem szoktak mindennap edzeni.

2016. jan. 17. 21:20
 2/2 anonim ***** válasza:

ha erősítő (sulyzos) edzést végzel elég minden másnap edzeni h tudjon pihenni az izom

de ha csak olyan aerobot csinalsz az mehet

2016. jan. 17. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!