Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek este, ha éhes vagyok?

Mit tegyek este, ha éhes vagyok?

Figyelt kérdés
Fogyózok, de rendszeresen leszek éhes egészen késő este. mit ehetek ami nem okozna problémát, mégis laktató és van íze?
2016. jan. 17. 00:02
 1/5 anonim válasza:
44%
Ne egyel semmit, hanem fekudj le aludni, ha mar korabban megvolt a megfelelo vacsora. En ehesen is siman el tudok aludni, es fel sem ebredek reggelig. Nekem nem kell fogyoznom, inkabb abbol fakad ez, hogy tul faradt vagyok, amikor keso este megehezem. Hozzateszem, ritkan fordul elo, de tok konnyu.
2016. jan. 17. 01:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyél, ha valóban éhes és energiahiányos vagy, egy kis kósza "ennék valamit" érzés az, aminél ezt nem tartom szükségesnek. De ki is tapasztalhatod, meg tudod-e állni és akkor mi történik. Én UTÁLOK éhezni, minden porcikám tiltakozik ellene, ráadásul ha éhesen alszom el (bár sok adatom nincs erről, inkább eszem éjjel 3-kor, mint hogy ez megtörténjen. nem jó, de a kisebbik rossz), akkor pocsék lesz az alvásom, pedig így is jóval fáradtabban vagyok reggel, mint késő este.

De az ideális az, ha úgy van kialakítva az étrended, hogy ilyenre ne kerüljön sor.

Sokfélék vagyunk, van, akinek este éhesnek kell lennie a deficithez, máshogy nem megy neki. Nem irigylem őket.

Hogy mi laktat... Az ember- és helyzetfüggő.

Ha pl. alig eszel s komoly tápanyaghiányod van, de normálisan jelző tested is, akkor nem várhatod el, hogy elviselhető éhséged legyen késő este...

Bizonyos szinten enni kell rendesen, nincs mese.

Enyhébb esetekben nálam a nyers zöldség a megoldás éjjel, opcionálisan pici sajttal vagy szósszal (fűszeres paradicsomszósz, nagyon szeretem). Nem ver el egy valódi komoly éhséget, az nem így működik, de valahogy mégis sokszor segített már. Olykor az ivás is ér valamit, főleg, ha nem is vagyok éhes, csak jólesne valami nass, a kb. nullkalóriás tea ilyenkor remek megoldás számomra. De ugye, nem vagyunk egyformák.

Engem éjjel, megfelelő napközbeni evés után könnyen laktatnak a dolgok (bezzeg délután komoly mennyiség kell), így ilyen trükkök is beválnak, de ez sincs mindenkinél így. Ki kell tapasztalni a dolgokat.

2016. jan. 17. 01:56
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Nem egészséges, de én ilyenkor 2 db kekszet szoktam enni. 50 kalória az egész, de arra jó, hogy ne éhesen kelljen elaludni (esetleg felébredjek éjjel arra, hogy éhes vagyok).

Mondjuk 6 körül vacsorázom: egy szelet tk-s kenyeret felvágottal (vaj nélkül) paprikával vagy hagymával, VAGY 5 dkg túrót, esetleg sajtot

2016. jan. 17. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Úgy oszd be a napodat, hogy lefekvés előtt legyen az utolsó rendes étkezés és egyél 150-200g zsírszegény túrót (Lidl-s tökéletes). Vagy natur csirkemellet magas rosttartalmú zöldségekkel.
2016. jan. 17. 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó jól mondja. Valamit amúgy nem jól csinálsz, ha estére farkaséhes leszel. Ha nem szeretnél enni, akkor sok folyadék! Nekem nagyon sokat segít, sokkal jobb, mióta többet iszom.
2016. jan. 17. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!