Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyesmi "müzlit" evett már...

Ilyesmi "müzlit" evett már valaki? :D lent

Figyelt kérdés

reggelre gondoltam összeütnék egy kis házi müzlit (életmódváltás első lépései, még tapasztalatlan, tudatlan vagyok, de igyekszem tájékozódni), hirtelen ezeket találtam

natúr joghurt, zabpehely, rozspehely, alma, mandarin

ezekből villám müzli? egyáltalán az alma milyen a natúr joghurttal együtt? a mandarin illik hozzá?

sajnos most magvak (mandula, kesudió) nincs otthon, valamint aszalt gyümölcs sem.. más nem tudom, mi szokott belemenni, a neten ezeket írják a leggyakrabban..

valaki?:)

2016. jan. 12. 19:46
 1/4 A kérdező kommentje:
ja, méz is van! :)) az kimaradt
2016. jan. 12. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld ki, ha szimpatikus számodra, nem hangzik rosszul, már amennyire meg tudom ítélni (nem eszem joghurtot és zabot, bár gyümölcsöt is keveset), semmi nem ütközik semmivel, teljesen normális müzlinek tűnik.

Azt teszel bele, amit akarsz. Én kókuszt és diót tennék bele (az a zabkásába is jó).

2016. jan. 12. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Én zabpelyhet ettem már natur joghurtal az egyik kedvencem, a gyümölcs meg szerintem mindennel megy :) Habár én inkább zabkása típus vagyok én úgy készítem hogy 30g zabpehely, 20g rozspehely, jó sok víz , beledarabolni az almát, egy kis kakaó bele , egy kis édesítő, kever kavar kóstol, kever kavar , vár , kóstol és kész is. Imádott reggeli :D De persze ezer variáns van, és imádok kísérletezni vele.
2016. jan. 12. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Én imádom az almát natúr joghurttal, szerintem nagyon jó, mandarinnal is ettem már. Biztos finom így minden együtt is. :) Én is inkább zabkása párti vagyok, de én tejben/vízben főzöm a zabpelyhet, utána adok hozzá fahéjat, kakaót, bármit. Vagy ha kihűlt a zabkása, összekeverem túróval, és teszek rá valamilyen gyümölcspürét. De ezer féleképp lehet variálni.
2016. jan. 13. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!