Valaki tud. Na küldeni ilyesmi gyakorlatokat popsira, lábra és karra?
Figyelt kérdés
Persze tisztában vagyok vele hogy nem 1 hónap és diétázni is kell, de szeretem az ilyen jól megjegyezhető, képes gyakorlatokat :)
2015. márc. 29. 14:42
1/5 anonim válasza:
Súlyzós edzés, és ha formásodni akarsz (=izmot felszedni), akkor tömegnövelő étrendet kell követni, és nem diétázni.
2/5 A kérdező kommentje:
Ne szeretnék tömege növelni, lány vagyok és így is van rajtam plusz. Csak formásodni szeretnék. És direkt ilyen gyakorlatokat szeretnék amihez semmi nem kell mert nincs pénzem súlyzókat stb.-t venni.
2015. márc. 29. 17:38
3/5 anonim válasza:
Karra: fekvőtámasz
Popsira: guggolás
Lábra: hátra labemeles, meg oldalra
De ha popsira meg lábra szeretnél, tölts le egy rubint réka videót, 5 perc alatt kivégez.
4/5 anonim válasza:
De formásodni csak úgy tudsz, hogy izmot építesz, ahhoz meg kell a tömegnövelő étrend, ezt értsd meg. Amúgy meg, ha súlyt szeretnél leadni, akkor szálkásító étrend, aerob edzés, mellette mehet súlyzós is .
Persze ez arra az esetre érvényes, ha eredményeket szeretnél elérni. Csinálhatod a Rubint Rékát is, de ne várj tőle "formásodást", az izomépítés nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!