Milyen ételeket szoktatok vacsorázni?
tojás zöldséggel
túró zöldséggel
gyümölcs beledarabolva natúr joghurtba
Olyan nekem nem létezik, kizárólag sok kalóriával lakom jól, ezért is vacsorázom akkor, amikor még nem vagyok éhes, de azért ott is van limit.
De ha nagyon takarékos akarok lenni, s eleve sokat ettem már aznap, úgyhogy ez nem gond, akkor van azért 1-2 ötletem. A tojásfehérje vagy egy tojás szimpatikus alap számomra, de én magliszteket használok, ami neked lehet, hogy speckó hozzávaló. Nagyon visszafogott esetben cukkinicsíkokra öntök szószt (szójaszósz vagy fűszeres paradicsom) és reszelek sajtot, speciel nekem igencsak ízlik az ilyesmi.
Ma hagymás-gombás rántottát ettem, még hozzáadott zsírral is nagyon jó a laktatóság/kalória arány számomra... De ha te valamiért kevés zsírt eszel (a csirkemell-zöldségből ez látszik), akkor nem biztos, hogy ez megfelelő.
Van, aki ilyenkor egy kis túrót eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!