Milyen egeszseges eteleket tudtok amelyek nem puffasztanak?
Figyelt kérdés
Igyekszem tartani a sulyom, akar fogynek is meg kicsit. Regen sok brokkolit, kaposztat, karfiolt, gombat ettem husokkal, ez tokeletes volt dietaba, de sajnos mar szinte mindentpl puffadok, igy sok zoldseg felejtos. :/ Nyersen eszem csak pl uborkat , paprikat , retket.
Tudtok ajanalni olyan egeszeges eletmodba beleillo foeteleket, amelyek alkalmasak szamomra?
2015. nov. 8. 20:02
1/1 anonim válasza:
Szia, hasonló a panasz nekem is ugyanis karfiol karalábé káposzta, engem is puffaszt és utána elég hasi fájdalmakat is szül, a répa amitől még nem, de az ubit javasolom én is, köreteknek, lehet bulgur , hajdina, azért mértékkel persze.
De kiprobálhatsz ha ezeket már unnád valami diétás leves elkészítését, rengeteg receptet találsz, csak keresni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!