SOS Ki ismer olyan ételeket ebédre, amelyek nem többek 300 kalóriánál és nem tartalmaznak húst?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!2015. dec. 22. 09:52
1/2 anonim válasza:
Bármilyen vega étel, mennyiség kérdése. De gondolom, azt szeretnéd, ha lenne valami szolid mennyisége, nem 2 falat :) Én ilyen stílusban nyersvegán ételeket néznék, többféle nyers zöldség szójaszósszal és lennel, dióval megszórva... Bár jóllakni nem lehet vele, de ennyi kalóriában nekem mással se menne.
Aki olyan fajta, annak jó lehet a zabkása, rostos, sok vizet vesz fel és pakolható bele gyümölcs, ami még viszonylag kevés kalória. Én ettől éhes lennék, de nem vagyunk egyformák.
Szerintem igen jó lehet 3 tojás is, még nyers zöldség és kis szósz is fér mellé, ha nem nagyon nagyok.
2/2 A kérdező kommentje:
koszonom:)
2018. márc. 25. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!