Milyen otthonról elvihető dolgokat tudnátok ajánlani, amik szénhidrát helyett zsírt tartalmaznak?
Suliba kellene megoldanom az elvitelt, 7-4ig vagyok bent. És nincsenek itthon ilyen különleges dolgok, mint pl a lenmagolaj. Olyat tudnátok ajánlani, ami viszonylag minden háztartásban megtalálható dologból elkészíthető és könnyen szállítható?
Nagyon köszönöm!
Köszönöm a teljesen haszontalan választ, hogy egyetlen mondatomba sikerül belekötni. A lenmagolaj nem egy olyan dolog ami minden háztartásban van, ezt leszögezném. És a hétvégén nincs lehetőségem Sparba meg ilyenekbe menni.
De nagyon örülök ha neked ez boldogságot okozott, hogy belém köthettél:)
Dió, mogyoró, tökmag, pisztácia, szóval az olajos dolgok.
De vihetsz húst vagy főtt tojást is mellé pedig saláta és egy kis maggal szórod meg.
Lenmagolaj nálam sincs, csak kókuszzsír (az picit speciális, nem minden sarkon van jó áron, bár ez a következőre is igaz) és vaj, valamint elég sok kiló olajos mag.
Speciel én teljesen jó vihető ételnek tartom a darált dióval kevert vajat (úgy fele-fele arányban használom őket). Személy szerint málnával szeretem, de különféle dolgokhoz megy.
Sok zsíros étel is van, ami elvihető dobozban... A párom munkába szokott vinni zöldséglepényeket (pürésített zöldség tojással, esetleg olajos maggal, kisütve), mondjuk ő rizzsel eszi. De zsíros ételnél nálam a rántott zöldség az egyik rekorder (most nem tudom, mit használok liszt helyett, csak hogy nyilván olajos magvat vagy maglisztet. de sütni is lehet a zöldségeket, az még egyszerűbb)...
De rántottából is ki lehet indulni, fel lehet turbózni sokmindennel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!