Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen otthonról elvihető...

Milyen otthonról elvihető dolgokat tudnátok ajánlani, amik szénhidrát helyett zsírt tartalmaznak?

Figyelt kérdés

Suliba kellene megoldanom az elvitelt, 7-4ig vagyok bent. És nincsenek itthon ilyen különleges dolgok, mint pl a lenmagolaj. Olyat tudnátok ajánlani, ami viszonylag minden háztartásban megtalálható dologból elkészíthető és könnyen szállítható?

Nagyon köszönöm!

2014. nov. 15. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
a lenmagolaj az tényleg különleges dolog, bementem a sparba és vettem
2014. nov. 15. 21:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a teljesen haszontalan választ, hogy egyetlen mondatomba sikerül belekötni. A lenmagolaj nem egy olyan dolog ami minden háztartásban van, ezt leszögezném. És a hétvégén nincs lehetőségem Sparba meg ilyenekbe menni.

De nagyon örülök ha neked ez boldogságot okozott, hogy belém köthettél:)

2014. nov. 15. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Dió, mogyoró, tökmag, pisztácia, szóval az olajos dolgok.

De vihetsz húst vagy főtt tojást is mellé pedig saláta és egy kis maggal szórod meg.

2014. nov. 15. 23:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Lenmagolaj nálam sincs, csak kókuszzsír (az picit speciális, nem minden sarkon van jó áron, bár ez a következőre is igaz) és vaj, valamint elég sok kiló olajos mag.

Speciel én teljesen jó vihető ételnek tartom a darált dióval kevert vajat (úgy fele-fele arányban használom őket). Személy szerint málnával szeretem, de különféle dolgokhoz megy.

Sok zsíros étel is van, ami elvihető dobozban... A párom munkába szokott vinni zöldséglepényeket (pürésített zöldség tojással, esetleg olajos maggal, kisütve), mondjuk ő rizzsel eszi. De zsíros ételnél nálam a rántott zöldség az egyik rekorder (most nem tudom, mit használok liszt helyett, csak hogy nyilván olajos magvat vagy maglisztet. de sütni is lehet a zöldségeket, az még egyszerűbb)...

De rántottából is ki lehet indulni, fel lehet turbózni sokmindennel...

2014. nov. 16. 00:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Tojás, túró, dió, mogyoró, szalonna, bizonyos sajtok.
2014. nov. 16. 02:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2014. nov. 16. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!