Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás a célom, ez így jó étrend?

Fogyás a célom, ez így jó étrend?

Figyelt kérdés
Szasztok! most épp fogyózok, de az étrendben nem vagyok biztos hoy ez így jó. 189cm, 105kg, és 22 éves vagyok. A mai kajám reggel felkeltem 3 db pulykamell fasírt, ebéd 150g prokkoli, 158 g barna rízs, 200g csirke mell, most uzsonnára szeretnék egy almát, estére meg egy halat vagy 4-5 db tojás fejérjét.
2016. jan. 10. 15:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért kicsit fáradt vagyok. Brokkoli, csirkemell, tojásfehérje.*
2016. jan. 10. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem számoltam ki a makrókat, mondjuk nem is tudom pl. a fasírtnál, de rosszabbra számítottam az első mondataid után :) Teljesen értelmesen eszel, fehérje, zöldség, ilyen-olyan szénhidrát, de nem a legrosszabb fajtábül :) Egyetlen ételedbe sem tudok belekötni, bár én megenném a tojássárgájákat is és több zöldséget ennék, nyersen is.

A fehérje akár már sok is lehet így.

2016. jan. 10. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Ránézésre jó lesz nagyjából. Tojásnál max 1 sárgáját tegyél bele véleményem szerint.+ menjen még több zöldség is.
2016. jan. 10. 16:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó a köszönésemből is kimaradt egy i király. :D Köszönöm a segítségeket. Igen azt is elfelejtettem oda írni hogy általában 1-2t megeszek mert elég értékes tápanyag van benne és ahogy észrevettem később is vagyok éhes tőle.
2016. jan. 10. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Helyes :) A tojásban szinte minden fontos tápanyag megvan (max. nem elegendő mennyiségben, de mást is eszik az ember), s inkább a tojássárgájában. Mivel zsíros is, nem csodálom, hogy téged is laktat :) Nekem a tojás zöldségekkel a leglaktatóbb ételem.
2016. jan. 10. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez az étrend nagyon jó.

Reggel pulykafasirt helyett ehetsz mondjuk túrót vagy sajtot teljes kiőrlésűkenyérrel vagy abonettel vagy ehetsz natúrvjoghurtot zabpehellyel.

2016. jan. 16. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!